Új fém kutya kennel ketrec ól "XL" méret 100 cm magas 8 elem Posta is

39 990

Ft

Feladás dátuma:

ápr 29., 11:32
Üzleti
Szállítással is kérheted

Leírás

Stabil nagy méretű kutyaketrec.
A kutyakennel 100 cm, melynek magassága távol tarthatja kedvenceit a veszélyes helyektől, valamint nagy alapterületének köszönhetően szabad mozgást biztosít részükre. Kiválóan alkalmas beltéri és kültéri használatra is. Könnyedén összeállítható és összecsukható.

Alkalmas közepes és nagy testű kutyák, kisállatok részére. Stabil szerkezetének köszönhetően biztonságban tudhatja kutyáját a külső veszélyektől és megóvhatja bútorait a kölyökkutyák felfedező kedvétől. Magasabb kivitelének köszönhetően sokáig használható nagyobb testű kölyökkutyák ketrecének.

Ez a praktikus kutyakennel 8 elemből áll, melyből 7 oldalfal és 1 ajtó elem található. A kutyaketrec elemei többféleképpen összeszerelhetőek, ahogy a helyünk adja. Lehet nyolcszög, téglalap vagy négyzet forma. Így könnyedén elhelyezhető a szoba közepére vagy sarkába is. Egy-egy elem mérete 79 x 100 cm. Így téglalapként szerelve 79 x 237 cm, négyzetként összeszerelve 158 x 158 cm, nyolcszög alakban kb. 201 cm átmérőjű területet kapunk kedvenceinknek.

Azonban ha kivinnénk a szabadba, akkor sincs gond, mivel a por szórt fém anyag ellenálló a külső hatásoknak, a ketrec pedig stabilan rögzíthető a leszúrható kampóknak köszönhetően.

A kutyakennelen található ajtó mérete 38 x 62 cm. Az ajtó kb. 38 cm-el magasabban kezdődik, így ideális, arra, hogy nyitott állapotában a kölyökkutyák nem tudnak rajta átmenni, de az anyjuk könnyedén ki be járhat. Az ajtón két darab retesz zár található, hogy még biztonságosabb legyen.

Előnye, hogy könnyen összeállítható kutyakarám, mely mikor nincs használatban könnyedén összecsukható, lapra szerelten helytakarékosan eltárolható.

Ez a kutyaketrec megfelelő minden méretű kis kedvenc számára, nem lehet gond apró vagy nagy termetű, ideális választás ez a kutyakennel lakásba, kertbe, garázsba, kisállat kereskedésbe vagy ahol éppen használni szeretnénk.

Jellemzői:
;;stabil fém szerkezet,
alkalmas kutyák, macskák, nyulak és egyéb kistestű állatok részére,
dupla záras ajtó,
összecsukható, helytakarékosan tárolható,
több felépítési lehetőség (nyolcszög, téglalap, négyzet),
kül- és beltéren egyaránt használható.

Méretek:
Teljes átmérő: 201 cm,
Mérete téglalapként: 237 x 79 cm,
Elemek mérete: 79 x 100 cm,
Vázvastagság: 1, 5 cm,
Ajtó mérete:38 x 62cm,
Súly: kb. 20 kg.

Postaköltség
utánvéttel: 2990 ft
Személyes átvétel: Szolnokon

( foxpost automatába a mérete miatt nem fér bele, bár a rendszer felkínálja a lehetőséget, csak Gls háztól háziggal lehet szálíltani )

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147423964

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn