Új Kumtel KB-6000 Barbeque elektromos grillező eladó

15 500

Ft

Feladás dátuma:

ápr 27., 18:11
Szállítással is kérheted

Leírás

Kumtel KB-6000 BBQ elektromos grillező beltéri vagy kerti használatra. Olajmentes, szagtalan és füstmentes főzési lehetőség. Mosógatógépben mosható a grillrács, a tálca és az olajvisszatartó tartály.
Teljesítmény:2200 W. Főzőfelület: 21 x 40 cm, magassága 15 cm.

A grillezés az erkélyen vagy a konyhában nagy öröm. Ennek az örömnek a megtapasztalásához megfelelő eszközre van szükség.. A Kumtel KB-6000 grillezővel különféle grillezett ételeket készíthet. Bár az ízlés személyenként változik, a barbecue kultúra ideális tevékenység baráti társaságok és családok számára, hogy együtt töltsék az időt.

Ismeretes, hogy a szakértők figyelmeztetik a társadalmat az olaj és a só túlzott használatának veszélyeiről. Ha az olajat sütés után újra fogyasztják, problémákat okozhat a szervezetben. Ezért azt mondják, hogy sokkal egészségesebb olaj használata nélkül készült élelmiszerek et fogyasztani. Így egészségesen étkezhet különféle ételekkel, amelyeket olaj használata nélkül készít. A főtt ételeket forró tálalótányérral tálalhatja.

A grill-rács 3 különböző állásával szabályozhatjuk, hogy milyen messze legyen az étel a fűtőpaneltől.

Ezzel a grillezővel olyan ételeket készíthet, mint csirke, hal, hús, valamint zöldségek, például gomba, paprika, paradicsom.
A grillezőnek van egy tálcája is, amely összegyűjti az ételből szivárgó olajat. Ily módon az olajat a környezet szennyezése nélkül gyűjti össze, hozzájárulva a környezetvédelemhez és biztosítva a felhasználó kényelmét a tisztítás során.
Egyik vonzó tulajdonsága a vízzel való főzés képessége.. Ez a készülék víztartállyal is rendelkezik, amely segíti a főzést.
Jobb, ha főzés előtt 5-10 percig melegíti a készüléket, ha vizet helyez a tartályába.
A 220 wattos tápellátású készülék időről időre automatikusan leáll és újraindul, amint a hő eléri a kívánt magasságot.
Nem kell kimennie a szabadba grillezni. Könnyedén elkészítheti ételeit az erkélyen vagy a konyhában, és élvezheti a grillezést. Ízletes ételeket is készíthet, ha megvásárolja ezt a terméket a konyhájában. Ezzel a termékkel szagtalan, füstmentes, egészséges főzést kaphat.

A modellel a grilltermékek mellett húsgombóc, csirke, hús, hal is főzhető.. Ezenkívül zöldségek, például paprika, paradicsom, hagyma és gomba is grillezhetők.
Hogyan tisztítsuk meg a grillezőt? Kivehető alkatrészeinek köszönhetően a termék könnyen tisztítható.

Átvehető Újszászon vagy a Vevő terhére tudom küldeni.

Az ár minimálisan alkuképes!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147390011

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn