Taga-Harmony HTA-700B V3. USB Hibrid Sztereo erősítő

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Egyéb

Márka:
Egyéb

Leírás

A HTA-700B v.3-USB a nagyra értékelt és rendkívül népszerű közepes méretű hibrid integrált erősítőnk legújabb kiadása.

Az előerősítő szekcióban 2 x 12AU7 Shuguang vákuumcsövet használ, amely puffererősítőként szolgál, a kimeneten pedig egy pár TDA7296 tranzisztort.

A HTA-700B v.3-USB egyesíti mindkét világ legjobb tulajdonságait - a csövek által biztosított lágy és analóg jellegű hangkaraktert, és ehhez hozzáadva a tranzisztorok nagy dinamikáját és teljesítményét.

Az átdolgozott 150 W-os toroid transzformátor nagy mennyiségű tiszta teljesítményt, nagy feszültségstabilitást és nagyon alacsony váltakozó áramú hullámzást biztosít. Ez magasabb dinamikában és extra tiszta energiában, valamint nagyobb képességekben tükröződik a különböző hangszórók megfelelő meghajtásához.

A kiváló minőségű kondenzátorok (2 x 50V/3300uF) stabil lejátszást biztosítanak, javítva a zenei hangzást és a hangmező mélységét.

A hangzás legjobb tisztasága érdekében a HTA-700B v.3-USB audiofil minőségű Wima kondenzátorokat használ, amelyeket a csövek bemenetén és kimenetén, valamint a hangszínszabályozóknál használnak.

Az audiofil minőségű japán ALPS hangerő-potenciométer minimális zajokat és csatornák keresztbeszólását biztosítja, valamint kiváló működési érzetet biztosít és korlátozza a két csatorna közötti hibákat.

A túlméretezett alumínium hűtőborda rendszer (független hűtőborda minden csatornához) segít a belső hő eloszlatásában és lehetővé teszi a hosszú távú nagy teljesítményű lejátszást korlátozott torzításokkal.

A csúcskategóriás, aranyozott hangszóró csatlakozók szinte veszteségmentes hangjelátvitelt biztosítanak a hangszórókhoz.

A két analóg forrás mellett számos digitális eszköz csatlakoztatható USB vagy optikai bemeneten keresztül, és a beépített nagy felbontású 24bit / 192kHz-es DAC (SA9123 és AK4430 áramkörökön alapuló) mindig a legjobb hangteljesítményt biztosítja.

Elektro Harmonix csövekkel adom, lényegesen jobb a hangja, mint a gyári csövekkel! Meg kell hallgatni az mindent elmond!
Kérdésekre szívesen válaszolok! Ár:120 EFT Tel:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147867318

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn