Karaoke hangfal

20 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Egyéb

Márka:
Egyéb

Leírás

Hordozható erősítő 2db vezeték nélküli mikrofonnal, nagy és kis Jack bemenettel, Usb és memóriakártya csatlakozási lehetőséggel, Bluetooth kapcsolódással, RGB világítással szép újszerű állapotban.

Bolti info:Páratlan hangminőséga karaokegép 6, 5 hüvelykes teljes frekvenciájú hangszóróval van felszerelve, és fejlett magas és mély elválasztási technológiát alkalmaz a kristálytisztább hangzás, az erősebb, a mérsékeltebb hangerő és az összes zaj kiküszöbölése érdekében. A karaoke mikrofon még nagyobb hangerőn sem torzítja a hangot, lenyűgöző zenét és csodálatos hangulatot hozva a partiba.
Multifunkcionális karaoke gépa felnőttek és gyerekek karaokegépe vezeték nélkül csatlakozik a Bluetooth 5.0-n keresztül, stabilabb és távolsági átvitelt biztosítva a zavartalan összejövetelek biztosítása érdekében. Támogatja a Micro TF kártyákat, a Flash USB és AUX csatlakozásokat is, és kompatibilis az Android telefonokkal, iphone-okkal, ipadekkel, TV-vel és PC-vel. Ideális választás személyes összejövetelekhez, utcai előadásokhoz és edzőtermi oktatáshoz.
Hat színes diszkólámpa móda hordozható pa rendszer hat színes diszkólámpa színmóddal van felszerelve, amelyek válthatnak a világítás különböző színei között. A színes világítás és a csodálatos zenei tánc romantikus parti hangulatot teremt, lehetővé téve, hogy kellemes légkörben merüljön el, és megtapasztalja a végső karaoke partit karaoke hangszóróval.
Hordozható kültéri hangszóróa mikrofonnal ellátott bluetooth hangszóró kis méretű és könnyű. A hordozható kialakítás kényelmes a szállításhoz és a kiránduláshoz, és könnyen hordozhatja olyan helyekre, mint a strandok és a szabadban. 5500mAh nagy kapacitású akkumulátorral van felszerelve, amely 6-8 óra folyamatos zenelejátszást tesz lehetővé teljes feltöltéssel, lehetővé téve, hogy bármikor, bárhol élvezhesse az éneklés örömét.
TWS móda hordozható hangszóró erőteljes TWS funkcióval rendelkezik, és kettős gépi összekapcsolást érhet el. Alakítson ki kettős hangszórórendszert erőteljes sztereó szinkronizálással, amely lehetővé teszi, hogy két csatorna vegye körül. Jobb sztereó effektusokat és lenyűgözőbb hanghatásokat hozhat létre, így jobban megtapasztalhatja a zene szépségét.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146657462

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn