Hammer Comfort Motion BT szobakerékpár

180 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 15., 15:11

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Szobakerékpár

Márka:
Hammer

Leírás

Hammer Comfort Motion BT Szobakerékpár, 10-350W, lendkerék 8kg, iOS/Android App

 ? 

Hammer Comfort Motion BTE Tapasztalat és sokoldalúság. 

A szakemberek által keresett kerékpár.

 ? 

Kényelmes edzés 

Minden korosztály számára a legjobb

 Erősítse meg szív- és érrendszerét, javítsa állapotát, építse fel izmait vagy irányítsa a zsírégetést - mindezt kényelmesen és egyszerűen a szék hátulján. Hogyan kell edzeni a Hammer Comfort Motion BT kerékpáron. A mágneses fékrendszer és a prémium tapadás nagyon csendes és kellemes tekerést biztosít. A nagyméretű LCD számítógép könnyen és nagyon egyszerűen használható a nyomógombbal.

 

 

 

Minimális ellenállás 10 wattól kezdve! 

A könnyű kardio edzéstől a nagy intenzitású edzésig. Edzés minimális ellenállással 10 wattól! Az alacsony bemeneti terhelés ideális az idősek számára és a sport sérülések utáni könnyű mozgáshoz is, és 350 wattos sportig nem hagy kívánnivalót maga után. A Comfort Motion BT minden edzéscélra alkalmas.

?  

 

 

Szórakoztató edzés 5,5 hüvelykes monitorral vagy okostelefonnal / tablettel 

A multimédia konzol a választási lehetőséget kínálja: képzési adatok megjelenítése az integrált LCD képernyőn (kijelző: hegyi és völgyi profilok, sebesség, idő, megtett távolság, elégetett kalóriák száma, pulzus, zsír test, BMI és fitnesz teszt) vagy okostelefonon vagy tableten keresztül, amelyen keresztül kényelmesen irányíthatja az edzést az egyik fitneszalkalmazás, például a Kinomap, az iconsole + vagy a Bitgym segítségével, Bluetooth-kapcsolattal.



Teljes kényelem

Az ergonomikus, kényelmes ülést és állítható magasságú háttámlát kínál. Ezért a Hammer esetében a hosszabb edzéssorozatok különösen kényelmesek.

 

Egészséges edzés és pulzusszabályozás 

A megfelelő pulzusszám különösen fontos a mérsékelt kardió edzéseknél, amelyek során Ön is megfelelően kalóriát éget el. Az opcionális pulzusmérés a fogantyún vagy az opcionális mellkaspánton keresztül lehetővé teszi, hogy mindig kövesse a személyes impulzus ritmusát. A maximális pulzus bevezetésével automatikusan csökkenti az ellenállást a beállított érték túllépéséhez. 

 ? 

Suttogás-csendes - bérlakásokhoz is alkalmas 

A 8 kg-os lendkerék és a kiváló minőségű golyóscsapágyak biztosítják a Cleverfold RC5 kerékpárjának gördülékeny mozgását. Tehát zavartalanul edzhet a nap bármelyik szakaszában vagy éjszaka, vagy a tévé előtt - mások zavarása nélkül.

 

 

 

Minden testmérethez alkalmazható 

Az Ergo szék kényelmesen elhelyezhető a kívánt ülési helyzetben minden testméretnél 1,55 és 1,90 méter között egy gyors beállító kar segítségével. A minőségi krómozott acél üléssín magas testtömeg osztályok mellett is nagy stabilitást biztosít.

? Stabil és biztonságos, csúszásgátló, állítható hevederrel ellátott pedálok a maximális biztonság érdekében, szállítógörgők és állítható lábak, a tökéletes egyensúly érdekében az egyenetlen padlón. Az 5 pontos segítő rendszernek köszönhetően kerékpárja különösen stabil és biztonságos.  

 

 

?

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147083883

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn