Gefors Gaming Base Pro 5 Asztali Számítógép

Tulajdonságok

Optikai meghajtó:
Egyéb

Tárolókapacitás:
Egyéb

CPU típus:
Egyéb

Operációs rendszer:
Windows

Márka:
ASUS

Leírás

Gefors Gaming Base Pro 5 Asztali Számítógép - Teljesítmény és Rugalmasság Egyben

Fedezd fel a játék világát új szinten a Gefors Gaming Base Pro 5 Asztali Számítógéppel, mely a legújabb technológiát és a legjobb teljesítményt kínálja számodra. Legyen szó játékról, üzleti felhasználásról vagy otthoni szórakozásról, ez a rendszer minden igényedet kielégíti.

Erőteljes Intel(R) i3 Processzor és Kiváló Grafika

A Gefors Gaming Base Pro 5 rendelkezik egy Intel(R) i3 8100 processzorral, amely 4 maggal és 4 szállal rendelkezik, valamint 3.6 GHz alapfrekvenciával. Az Intel HD Graphics 530 integrált grafikus processzora lenyűgöző képminőséget biztosít, így a játékok élethű és sima képet mutatnak.

Gyors és Hatékony Memória és Tárolás

Az 8 GB DDR4 Crucial memória és a 2400 MHz-es frekvencia biztosítja a gyors és hatékony multitaskingot, valamint a sima futást a legigényesebb játékok alatt is. A kombinált HDD és SSD tárolókapacitás - 500 GB HDD és 120 GB SSD - elegendő helyet biztosít a játékoknak és az egyéb adatoknak.

Stabil és Hűvös Ház és Tápegység

A Middle Tower ház típus és az ATX alaplap méret kompatibilitás optimális helyet biztosít minden komponensnek. A 500 W-os tápegység elegendő teljesítményt biztosít a rendszer számára, miközben a levegő hűtés típusa megakadályozza a túlmelegedést.

Kényelmes Csatlakozási Pontok és Modern Design

Az Asrock alaplap és az Intel H310 chipset stabil alapot biztosít a rendszernek. A hátsó panelen elhelyezett portok, mint például a VGA, DVI, USB 3.0 és USB 2.0, könnyű hozzáférést biztosítanak különböző eszközökhöz és kiegészítőkhöz.

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy magas szintű játékélményt és teljesítményt érj el a Gefors Gaming Base Pro 5 Asztali Számítógéppel. Legyen szó játékról, munkáról vagy szórakozásról, ez a rendszer minden igényedet kielégíti!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146157997

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn