Eco Explorer kétszemélyes túrakajak

250 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Kajak-kenu

Márka:
Egyéb

Eszközök:
Merevfalú hajó

Nem:
Uniszex

Leírás

Eladó egy 1 szezont használt, kétszemélyes túrakajak. A kajakot a Holt Tiszán használtam, télen-nyáron zárt helyen volt tárolva. Személyesen Szolnokon vehető át. 1 évig még garanciális.

Bővebb leírás:

Az Eco Kayak Explorer a gyártó termékkínálatának legstabilabb, 4 m hosszúságú, külön beülős sit in típusú, kormány nélküli túrakajakja. A hajó az Eco Kayak rövid távra tervezett modellje, amely formájának dacára kiválóan tartja az egyenest, ugyanakkor amikor arra van szükség fordulékony is tud lenni. Az Explorer két nagy külön beülő nyílással rendelkezik, ami a ki és beszállást nagyon kényelmessé teszi, ezáltal nagyobb termetű kajakosok számára is jól használható. A fedélzet és a hajó alja közötti távolság 40 cm, így meglehetősen tágas a tér a hajóban. Az ergonomikus és kényelmes ülőhelyzetet a stabilan rögzített (textil borítású szivacsozott) ülőfelület, és az ugyancsak textil borítású szivacsozott, állítható magasságú, stabil deréktámasz biztosítja.

A hajót kifejezetten kezdő túrázóknak ajánljuk, akik napi túrákra terveznek indulni, de kölcsönzők és túraszervező cégek számára is érdekes lehet, mivel strapabíró, masszív kajak, nyugodtan kiadható bárki számára testalkattól és előképzettségtől függetlenül. Felszereltségét színesíti egy vízhatlan rekesz, állítható magasságú deréktámasz, fokozatosan állítható lábtámasz, és párnázott ülés. A hajótest kialakítása miatt a Explorer még kormánylapát nélkül is alkalmas az egyenes haladásra. A szeparált beülők alkalmassá teszik átlagos hullámkötény használatára, ezzel hűvösebb, szelesebb időben történő használatra.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146760433

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn