Vents VUT 300-1 H Hővisszanyerős légkezelő

934 905

Ft

Feladás dátuma:

ápr 24., 16:33

Tulajdonságok

Állapot:
Új

Leírás

Telefon.:



Új termékek ami gyári garanciával rendelkeznek.

mepokerkft.hu



Ventilátorok nagy választékban ipari és lakossági



Minimum rendelési értek 5000Ft.

Webáruházon keresztüli értékesítés.
Személyes átvételre nincs lehetőség.

25000 Ft felett ingyenes a szállítás !
25000 Ft alatti megrendelés esetén a szállításí díj : : 1290 Ft
Utánvét díj nincs !

A webáruházban minimális rendelési érték : 5000, -Ft



Vents VUT 300-1 H Hővisszanyerős légkezelő

Hő visszanyerő légkezelő berendezések hő- és hangszigetelt burkolatban,akár 98%-ot is elérő hő visszanyerési hatásfokkal.

Leírás



A VUT H EC levegőkezelő berendezés komplett szellőző egység, mely biztosítja a levegő szűrését, a friss levegőellátást és az állott levegő kiszívását. A kiszívott levegő hőenergiája lemezes hőcserélőn keresztül adódik át a szállított levegőnek. A berendezés alkalmas különböző szellőző és légkondicionáló hálózatokba történő beépítésre. Az alkalmazott EC motoroknak köszönhetően a berendezés energiaigénye 1,5-3- szor kevesebb és a zajszintje is alacsonyabb.



Burkolat



A burkolat alucinkből készül, belül 25 mm vastag, ásványgyapot, hő- és hangszigetelő réteggel.



Szűrő



A befújt és elszívott levegőáramok szűrésérőlkét G4 szűrőosztályú szűrőpanelen gondoskodik. Opcióként egy F7 szállító szűrő is felszerelhető.



Motor



Nagy hatásfokú, elektromos kommutárorral ellátott külső motor (EC). Ez a motorkivitel a legmodernebb energiatakarékos megoldást képviseli. Az EC motorokat nagy teljesítmény és teljes egészében szabályozható fordulatszám tartomány jellemzi. Az elektronikus átváltású motorok további előnye a 90%-ot is elérő, magas hatásfok.A VUT 300 H EC és 400 H EC berendezések állandó áramlású, előrehajló járókeréklapátokkal felszerelt ventilátorokkal szereltek.Ez a ventilátor-kivitel biztosítja a beállított légáramot, mely állandó marad még változó szellőzőrendszeri ellenállás, pl. szűrőeltömődés esetén is. A VUT 800 H EC berendezés hátrahajló lapátokkal szerelt.



Hőcserélő



Az ellenáramú hőcserélő polisztirol lemezekből készül. Amikor nincs szükség hő visszanyerésre, a hőcserélő-blokk könnyenfelcserélhető egy nyári blokkal. A berendezéshez tartozik egy lefolyótálca is a kondenzvíz elvezetéséhez és eltávolításához, valamint egy beépített, fagy ellen védő rendszer a hőcserélő elfagyásának megelőzésére. A működési elv alapja a befúvó ventilátor a hőmérséklet-érzékelő szerint lekapcsol. A meleg, kiszívott levegő felmelegíti a hőcserélőt. Miután megszűnt a hőcserélő elfagyásának veszélye, a befúvó ventilátor újra bekapcsol, és a berendezés visszatér a beállított üzemmódba.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147319972

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn