Szobanövény-kalauz & Kedvenc növényeink 2 db könyv

1 300

Ft

Feladás dátuma:

máj 3., 19:18

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű
Típus:
Kert, ház, otthon

Leírás

Átvehető: Istenmezeje.
Esetleg előre utalás után !!! Csak MPL !!! automatába tudom postázni.
Az ár, a 2 db könyvre egyben vonatkozik!

1. Szobanövény-kalauz 160 oldal.
Agyongépesített környezetünkben ma aktuálisabb, mint valaha, hogy lakásunkban egy darabka természet is helyet kapjon. Megfelelő növényekkel minden szoba otthonosabbá és egyénibb jellegűvé tehető. A különböző dísznövényfajok azonban nagyon eltérő igényeket támasztanak a számukra optimális környezeti körülmények tekintetében. E csodaszép élőlényeknek tartósabban csak akkor örülhetünk, ha igényeiket figyelembe vesszük. Ez a könyv a lakások virágos és levéldísznövényeinek kiválasztásáról és gondozásáról közli a szükséges ismereteket A bevezetés a szobanövények életfeltételeiről, gondozási munkáiról, valamint a kártevők és a betegségek elleni védekezésről ad általános tájékoztatást. Ezt követi a könyv fő része, az egyes fajok bemutatása szóban és képben, a gondozásukkal kapcsolatos speciális igényekre is utalva. Az informatív, gazdagon illusztrált könyvet a különlegesen érdekes növénycsaládokról (broméliák, pálmák, orchideák stb.), továbbá a rovaremésztő növényekről, a palackkertekről és a vízkultúráról szóló önálló fejezetek zárják.

2. Kedvenc növényeink (95 oldal)
Napjainkban egyre erősebb az igény - ezt a városlakóknál még inkább így tapasztaljuk -, hogy szorosabb kapcsolat teremtődjön az ember és a természet között. Ennek egyik szemet gyönyörködtető lehetősége, ha otthonunkat növényekkel díszítjük. A velük való foglalkozás azonban nemcsak örömet és kellemes időtöltést jelent, hanem sokszor bizony aggodalmat is, hogy helyesen végezzük-e a munkánkat.
Szobanövényeink rendkívül sokfélék; nagy változatosságot mutatnak alakban, színben, méretben, és eltérőek az igényeik a fény, az öntözés, a hőmérséklet és a tápanyagszükséglet tekintetében is. Szaporításuk, kártevőkkel szembeni érzékenységük, alkalmazkodóképességük szintén nagyon változatos. Ezért könyvünkkel elsősorban a gyakorlati munkában szeretnénk segítséget nyújtani, hogy minél több öröme teljék benne gondozójának, s a család minden tagjának, mert a növények meghálálják a velük való törődést.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147523144

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn