SWAT 3 PC játék

500

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
használt
Típus:
Játék

Leírás

Eladó a képen látható számítógépes játék.

2005. Számos tárgyalás után az Egyesült Nemzetek Szervezetének nukleáris eltörlésére vonatkozó szerződést készül aláírni L.A.-ban, amely a "Globális Béke Napja" elnevezésének ünnepségét fogja aláírni. Az örömteli eseményt azonban a hazai és a nemzetközi terroristák is igényeiknek megfelelő szappanként látják, és a SWAT feladata, hogy minden a tervek szerint folyjon. Mintha a terrorista fenyegetések nem elegendőek, két hordozható nukleáris bontóberendezést kell eladni ... az Egyesült Királyság területén.

Taktikai FPS, a játékos irányítja egy öt embereket érintő csapatokat, és rajtad múlik, hogy a másik két emberes csapatokat irányítsák az egyes küldetések teljesítéséhez, összesen 16-ig, kezdve a veszélyes letartóztatásoktól, a túszmentésből és a VIP kíséretből. bombák nyomon követése és hatástalanítása, miközben meglátogatja a város tereptárgyait, például a Városháza vagy a Kongresszusi Központ (ahol az E3 zajlik). A sztrájkcsapat elősegítéséhez minden tisztnek a négy szabványos fegyver közül egyet kell választania: oldalkar és olyan segédprogramok, mint a fényszórók, a C2 ajtótörő díjak, a CS gáz, a zseblámpák és a mindig hasznos optiwand, hogy megismerjék mi jön a sarok után, és a Leatherman eszköz az elektronikus eszközök letiltásához és az ajtók kinyitásához.

Az ár postaköltséget nem tartalmaz illetve személyesen átvehető!

Szállítási módok:Postai nem szabvány levél,Packeta átvevőhelyek,MPL,GLS,Easybox vagy Foxpost automata,futár(GLS),előreutalást követően.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146775361

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn