Paradise craked PC játék

400

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
használt
Típus:
Játék

Leírás

Eladó a képen látható számítógépes játék.

A Mist land új játékában, a Paradise Cracked-ben a játékos egy fiatal hacker szerepét kapja, aki a kibernetikus világ egy elzárt részébe hatolt be és letöltött onnan pár fájlt. Alig csatlakozott ki máris megérkezett a rendőrség és az ajtót verve követelték annak kinyitását.

A játéknak körökre osztott rendszerű, ez biztos sok embernek jelent majd nagy örömet, hisz elég kevés hasonló játék jelenik meg mostanában. Sajnálatos azonban, hogy ha simán az utcán el akarunk menni a bank automatáig az is körülményes, mivel ha velünk nem történik semmi, akkor is ki kell várni az ellenfél mozgását egy-egy kör végén. Ennek megvan oka, az utcákon bandák csatáznak, civilek mászkálnak, a sarkokon pedig kereskedők, automaták és prostik állnak.

Már a játék elején több küldetést is kapunk, melyek közül több ki is zárja egymást azonnal, elvégre nem dolgozhatunk egyszerre a szindikátusnak és ellene is. Az első küldetésünket a házunk mögötti csöves adja, inkább csak egy tipp, mint feladat, elküld minket China Town-ba Sam Lee-hez. Szerinte ő tud nekünk segíteni. Persze ebben a városrészben nem túl nyugodtak a viszonyok, két banda csatázik itt, eldönthetjük kit támogatunk. Sam Lee azonnal pénzt akar tőlünk, melyet elég egyszerűen megszerezhetünk, csak el kell menni a közeli pénzkiadóhoz és meghackelni azt. Ezek után Sam Lee már a szindikátus ellen hangol minket azonnal, bár nem kötelező rá hallgatnunk. Pillanatnyi feladatainkat nyomon követhetjük a Journal-ban. Ugyanitt az eddig eseményeket is visszaolvashatjuk, ha valamit elfelejtettünk, részletes leírást találhatunk minden felszerelési tárgyról és fegyverről, valamint elolvashatjuk a friss híreket.

A karakterek fő tulajdonságai az erő, ügyesség, reakció, pontosság, intelligencia és mechanika. Ebből számolódik ki a látóterület, a mozgáspontok és az életerő is. Szintlépéskor természetesen növelhetők ezek az értékek.

Maga a történet és a játékrendszer jól megalkotott. Akik szeretik a cyberpunk világokat és a körökre osztott játékmenet nem riasztja el őket, azok kellemesen fognak szórakozni a programmal.

Az ár postaköltséget nem tartalmaz illetve személyesen átvehető!

Szállítási módok:Postai nem szabvány levél,Packeta átvevőhelyek,MPL,GLS,Easybox vagy Foxpost automata,futár(GLS),előreutalást követően.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147826143

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 6 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn