Pálinkafőző egylépcsőd dupla falú (36,58,78,98) literes

Ár nélkül

Feladás dátuma:

márc 26., 19:16
Üzleti
Országos

Leírás

Pálinkafőző-egylépcsős duplafalú vízköpenyes lepárló berendezések ajándék aromakosárral

Pár éve kifejlesztett desztilláló berendezéseink biztosítják, hogy alacsony hőmérsékleten történő hőkezeléssel energiatakarékos módon a lehető legjobb íz világgal rendelkező gyümölcspárlatát tudja elkészíteni egy főzéssel.
Vastag (3mm) rozsdamentes belső főzőedény, hőátvezető vízcsövekkel,rozsdamentes (3mm) fedél, kupolával, deflegmátorral, aromakosárral (aromakamrával) , vastag (3mm) masszív szénacél köpeny, köpenyhőmérővel, feltöltő- ürítő csappal, nyomásmérővel, biztonsági szeleppel, visszacsapó szeleppel, lángterelő szoknyával, elektromos előkészítéssel, külső szigetelő burkolattal, hőszigeteléssel, ahol a vízköpeny gondoskodik a kíméletes, hő sokk nélküli főzésről. Réz toronyrendszerrel, rektifikáló kamrával, alsó külső és felső-belső toronyhűtéssel, átfolyós páracső köpenyhűtéssel, torony hőmérővel, hűtővíz hőmérővel, békazárral, gumitömítéssel a fedélben. A sokszög geometriára hajlított fal jobb termodinamikai tulajdonságokkal, nagyobb felülettel ruházza fel a desztilláló berendezést.
A dupla fal (vízfürdő) biztosítja, hogy a cefre nem kozmál le, illetve megvalósítja a kíméletes hő sokk nélküli főzést-, hőkezelést, mivel így fontos anyagok nem bomlanak el a főzés során, melyekkel a pálinka íz világát gazdagítjuk. Az egylépcsős toronyrendszer biztosítja a pálinka finomítás nélküli egyszeri lefőzését (Nem kell kétszer főzni) mindamellett gondoskodik az illóolajok megfelelő áthozataláról a párlatba, mely megadja a gyümölcspálinkákra jellemző jellegzetes illat és íz világot. A toronyrendszeren belüli többszöri finomításnak köszönhetően a pálinka sima, lekerekedett ízű lesz, nem lesz"karcos".
Az aromakosár (most akcióban ajándék) a deflegmátor alján, becsatolható módon kerül kialakításra. Ez egy alacsony fallal szegélyezett rács. Szerepe, (mint a dúsító toronynak, vagy mint aroma kamrának) hogy a párlatunk útjába olyan illó olajokat, anyagokat tartalmazó növényeket, gyümölcsöket tudjunk elhelyezni, amiből a pálinkánkba úgy tudunk ízeket átörökíteni, hogy az nem színezi el, illetve nem édesíti meg a végterméket.
Elektromos fűtéssel, elektronikus vezérléssel is rendelhető.
További kiegészítők ügyében érdeklődjön telefonon, vagy látogasson el honlapunkra:
NAV engedéllyel gyártott!
Ebből a típusból 30(36), 50(58), 75(82) és 90(98) literes űrtartalommal gyártunk.
Árak és technikai paraméterek ügyében keressen minket telefonon, vagy írjon nekünk.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 100783895

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn