Megkímélt iphone 11 128 GB (Lila)

70 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 3., 15:12
Ingyenes szállítás

Tulajdonságok

Márka:
Apple

Operációs rendszer:
iOS

Kártya:
Kártyafüggetlen

Memória:
128 GB

Felbontás:
10 MP felett

Állapot:
újszerű

Szín:
Lila

Méret:
5 - 5.5''

Típus:
Okostelefon

Leírás

Eladóvá vállt szeretett és megkímélt iphone 11 készülékem!

A telefont 2 éve az Egyesült Államokban vásároltam "refurbished", az-az felújított állapotban. Ebből eredően nem tudok hozzá eredeti dobozt, vagy garanciát biztosítani. A széria szám alapján ellenőrizhető, hogy a telefon eredeti Apple készülék. 128 gigás a tárhelye a telefonnak, lila színű.

Annak ellenére, hogy az államokban vettem a telefont, itthon minden szolgáltató SIM kártyáját támogatja, mivel "Unlocked"! Én magyar Telekommal használom, de szükség esetén tudok bizonyítékot mutatni a működésről, személyesen ha megnézed akár a saját SIM kártyáddal is megpróbálhatod. (Csakis nano-SIM képes a telefon) De a képen is látszódik, hogy nincs SIM korlátozás.

A telefon teljesen megkímélt állapotban fog érkezni hozzád, végig tokban volt tartva és üvegfólia védte a kijelzőt. A kamerák üvegein lehet 1-2 mini karcolást találni, de ez működésüket nem befolyásolja, és a képek minőségét sem rontja (személyesen kipróbálható).

Egyetlen hibája a telefonnak, hogy a számítógépes csatlakozás nem mindig sikerül elsőre, néha többször kell próbálkozni, hogy USB kábelen keresztül tudj csatlakozni. Töltést ez nem befolyásolja, csakis kizárólag a számítógépes csatlakozással volt problémám (személyesen kipróbálható a töltés, tudok külső akksit vinni ennek érdekében).

Face ID működőképes.

Az akkumlátor minősége jelenleg 81%-on áll, tehát nagyobb használat mellett érdemes elgondolkozni egy akkumlátor cserén.

Mit TUDOK Adni:
A telefont, egy utángyártott USB-A to Lighting töltőkábelt (az eredeti, Apple kábel sajnos megtört), egy csomó cicás és csajos tokot, üvegfólia a kijelzőn (kicsit félre van csúszva)

Megtekinthető És Kipróbálható: Egerben, Sirok és környékén (előre megbeszélt időpontban és helyszínen)

Futárszolgáltatást Is TUDOK Biztosítani, Előreutalással Vagy Akár Utánvéttel, Ennek Költségét Neked Kell Állnod:

Foxpost - megbeszéltek után tudok pontosítani, de 1500+ Forint
Packeta - 1290-2890 Ft
GLS - 2000+ Forint

A pontos díjakat a megbeszélt részletek után tudom neked megmondani! Előreutalásnál akár Paypal-t is tudok fogadni. Utánvétnél a kezelési költség is rád fog hárulni, ami általában párszáz forint. Az utánvéttel rendelt csomagot a futárnál vagy csomag automatánál kell kifizetned. Igyekszem minél biztosabban becsomagolni neked, hogy ne essen baja a készüléknek, valamint igyekszem minél hamarabb feladni a csomagot, csomagautomatánál picit gyorsabb lesz talán.

Az ár enyhén alkuképes a telefon állapota miatt, valamint szükségem van a pénzre és szeretném, hogy szerető otthonra leljen. :) Csak komoly érdeklődőkkel vagyok hajlandó tárgyalni! Kérlek csak akkor rendeld meg futárszolgálattal, ha át is fogod venni a csomagot. Telefonon és itt jófogás üzenetben is kereshetsz, ismeretlen számról való hívást nem vagyok hajlandó felvenni!!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147517975

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn