Lifelike Sound - 70cm -es XLR kábel pár nem Neotech Furutech Wireworld

38 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Egyéb

Márka:
Egyéb

Leírás

Lifelike Sound - 70cm -es 6N OCC XLR kábel pár

Ez egy nagyon gyors, ritmikus kábel különálló hangokkal még a leggyorsabb zenéken is! Hatalmas 3D-vel és egy kicsit melegebb karakterrel.

Én szeretem ezt az 6N OCC alapanyagot, mert egyszerre precíz és 3 dimenziós (nem akarok belemenni a részletekbe és elmagyarázni, hogy miért). És természetes meleg karakter!

A "Lifelike Sound" kábelek neutrális hangúak, gyorsak, ritmikusak, és levegősek, élethűek, kivételes 3D-vel (nem a szokásos 2 dimenziós hang)!
Mindezt rendkívül kedvező áron (a hangot figyelembe véve töredék áron)!

Az én kábeleim általában annyira bonyolultak, 15-25 részből állnak, hogy ilyen hosszúságban sem volt őket egyszerű kivitelezni! Szóval rendelésre nem készítek kábeleket (tekintettel a bonyolultságukra, és arra, hogy anyagáron, vagy anyagár közeli áron adom őket)! Csak azokat lehet megvásárolni, amelyek a hirdetésekben láthatók!

Villamosmérnök vagyok, és miután rengeteg hifi kábelt kipróbáltam nulla megelégedéssel, úgy döntöttem, kifejlesztem a sajátomat, jobbat, mint a hagyományos, jobbat, mint bárki korábban, a legátlátszóbb kábelt, amelyik se nem szűr, se nem emel ki, minden részletet megtart, ahol a zene gyors, ritmikus és 3 dimenziós (egy szóval: Lifelike/Élethű)!

Én soha nem másolok semmit és senkit!
Az én célom az volt, hogy jobbat csináljak! A lehető legélethűbb hangot (ezt hiányoltam az összes kábelből, amit vettem anno)! Minden kábelem egyedi, általam kifejlesztett szerkezettel rendelkezik!

Éveket töltöttem kísérletezéssel, mérésekkel, meghallgatásokkal, és rengeteg pénzt költöttem rá! Több ezer óra munka, hogy megtaláljam a legjobb megoldásokat, anyagokat, konstrukciókat, hogy tökéletes (-közeli), természetes hangzású és zenei kábeleket készítsek!

Mostanra már ránézésre meg tudom mondani bármelyik kábelről, kb. milyen lesz a hangja (a felépítés és az anyagok ismeretében)! És építettem egy olcsó és jó hifi rendszert, amit többszörös áron sem lehet megverni. És annak a néhány "bátor ember"-nek a rendszere is sokat fejlődött, aki tőlem vásárolt kábelt!

Viszont, hiába csinálsz jobbat, mint akárki, ha nem tudod eladni (anyagáron sem), mert az emberek nem hisznek neked!
Nem annak hisznek, aki igazat mond, hanem aki ügyesebben hazudik!

Minden kábelemnek természetes hangja van, helyes térábrázolással (se a kábel, se a csatlakozók nem tartalmaznak ezüstözést)!

A kábelek alapvetően határozzák meg a rendszer hangját!
Legalább annyira, vagy még jobban, mint egy-egy készülék! Én már jóideje csak kábeleket cserélek a rendszeremben! Különböző kábelekkel nagyszerűen lehet hangolni a rendszert (keményebb/lágyabb, ritmikusabb/andalítóbb,
az élethűséget, 3D-t, stb...)!

Sajnos az emberek nem fordítanak elég figyelmet a kábelek minőségére!
Sok helyen találkozok többmilliós készülékekkel, amiket párezer Ft-os kábelekkel használnak! Pedig, mint mondtam, a kábelek legalább annyira, vagy még jobban meghatározzák a hangot, mint a készülékek! Hiába veszel többmilliós készülékeket, ha rossz minőségű kábelezéssel használod!
Nagyságrendekkel jobb hangot lehet elérni olcsóbb készülékekkel, és jó minőségű kábelekkel!

Az ár fix (anyagár)!
Hatvanban átvehető, vagy Posta, Foxpost, Jófogás Háztól-Házig

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146850671

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 21 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn