Lifelike Sound - 6mm2 1.4m IEC tápkábel nem Neotech Furutech Wireworld

108 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Egyéb

Márka:
Egyéb

Leírás

Lifelike Sound - 6mm2 6N OFC 1.4m hifi highend tápkábel, hálózati kábel vörösréz csatikkal!

Ez egy lágyabb karakter, hihetetlen zeneiséggel és kivételes 3D-vel! Ezt a kábelt a maximális zeneiségre és 3D-re terveztem!

A "Lifelike Sound" kábelek neutrális hangúak, gyorsak, ritmikusak, és levegősek, élethűek, kivételes 3D-vel (nem a szokásos 2 dimenziós hang)!
Mindezt rendkívül kedvező áron (a hangot figyelembe véve töredék áron)!

A kábeleim általában annyira bonyolultak, 15-25 részből állnak (csak maga a kábel, a csatlakozókat nem számítva), hogy még ilyen hosszúságban sem volt egyszerű kivitelezni őket! Szóval, rendelésre nem készítek kábeleket! Csak azokat lehet megvásárolni, amelyek a hirdetésekben láthatók. És azokból sem lesz több (általában 1db van mindből csak) (tekintettel a bonyolultságukra, és, hogy anyagáron, vagy anyagár közeli áron árulom őket)!

Villamosmérnök vagyok, és miután rengeteg hifi kábelt kipróbáltam nulla megelégedéssel, úgy döntöttem, kifejlesztem a sajátomat, jobbat, mint a hagyományos, jobbat, mint bárki korábban, a legátlátszóbb kábelt, amelyik se nem szűr, se nem emel ki, minden részletet megtart, ahol a zene gyors, ritmikus és 3 dimenziós (egy szóval: Lifelike/Élethű)!

Én soha nem másolok semmit és senkit!
Az én célom az volt, hogy jobbat csináljak! A lehető legélethűbb hangot (ezt hiányoltam az összes kábelből, amit vettem anno)!
Minden kábelem egyedi, általam kifejlesztett szerkezettel rendelkezik!

Éveket töltöttem kísérletezéssel, mérésekkel, meghallgatásokkal, és rengeteg pénzt költöttem rá! Több ezer óra munka, hogy megtaláljam a legjobb megoldásokat, anyagokat, konstrukciókat, hogy tökéletes (-közeli), természetes hangzású és zenei kábeleket készítsek!

Minden kábelemnek természetes hangja van, helyes térábrázolással (se a kábel, se a csatlakozók nem tartalmaznak ezüstözést)!

A kábelek alapvetően határozzák meg a rendszer hangját! Legalább annyira, vagy még jobban, mint egy-egy készülék! Én már jóideje csak kábeleket cserélek a rendszeremben! Különböző kábelekkel nagyszerűen lehet hangolni a rendszert (keményebb/lágyabb, ritmikusabb/andalítóbb, az élethűséget, 3D-t, stb...)!

Sajnos az emberek nem fordítanak elég figyelmet a kábelek minőségére. Sok helyen találkozok többmilliós készülékekkel, amiket párezer Ft-os kábelekkel használnak! Pedig, mint mondtam, a kábelek legalább annyira, vagy még jobban meghatározzák a hangot, mint a készülékek! Hiába veszel többmilliós készülékeket, ha rossz minőségű kábelezéssel használod! Nagyságrendekkel jobb hangot lehet elérni olcsóbb készülékekkel, és jó minőségű kábelekkel!

Az ár fix! 2db van ebből a kábelből!
Hatvanban átvehető, vagy Posta, Foxpost, Jófogás Háztól-Házig

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145831037

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn