Lenovo GM2 Pro Fekete Bontatlan!

6 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 23., 14:24
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új
Típus:
Egyéb

Leírás

Több óra játék, kompromisszum nélkül.

Két fokú dupla dekódolás Bluetooth 5.3-val: Az új Bluetooth verzió biztosítja számodra a lehető leggyorsabb válaszidőt és emellett stabil kapcsolatot is garantál, hogy egy fontos menet közben se legyen probléma, ami korlátozhatna téged.

Játék Mód, Zene Mód: Két mód közül tudsz választani a fülhallgatón, ami épp a kiválasztott mód alapján gyorsabb válaszidőt garantál, vagy jobban kihegyezett hangzára viszi a hangsúlyt a fülhallgató.

10mm hangszórók, fejlesztett térhatás hangzás audioprocesszorral: Hogy a lehető legkisebb szisszenést is meghallhasd játék közben, hogy tudd merről is jön a hang, fejlesztett audioprocesszorral és technológiai fejlesztésekkel rendelkeznek az GM2 Pro fülhallgatók, hogy a maximumot ki tudd hozni magadból!

IPX5 vízállóság: Nem okoz gondot az eső vagy éppen az izzadtság miatti beázás, hogy még több helyen még többször tudd élvezni a zenéidet

Automatikus csatlakozás: Az első párosítás után már elég, ha csak kiveszed a tokjából a fülhallgatókat és együtt és külön is magától pillanatok alatt képes rácsatlakozni a telefonodra, hogy neked már csak annyi dolgod legyen, hogy élvezhesd a kedvenc játékaidat, filmeidet vagy zenéidet.

Érintésérzékeny vezérlés: Indítsd el, állítsd meg vagy léptess a kedvenc zenéid között, vagy vedd fel a telefonhívást egy érintés segítségével

TWS, azaz True Wireless Stereo technológia: A technológia által képesek a fülhallgatók valós sztereóban szólni a még jobb hangzás érdekében.

USB-C gyorstöltés: 1 óra töltéssel 0-ról 100-ra fel tudod tölteni a fülhallgatókat, hogy ez se okozhasson akadályt a korlátok nélküli vezetékmentes szabadságban, de ha sietsz, akkor már 5 perc töltéssel újabb fél órát tudsz játszani.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147288678

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn