John Lennon: A béke dal / DVD

1 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt

Típus:
DVD

Műfaj:
Doku és ismeretterjesztő

Leírás

Az élet az, ami velünk történik, miközben nekünk más terveink vannak.

1969. májusában John Lennon a Beatles tagja és felesége Yoko Ono Montrealba érkeztek, felvették a pizsamáikat és befeküdtek az ágyba, hogy így támogassák a békét. A Queen Elizabeth hotel 1742-es szobájának ágyában töltött egy hét egyike a már eleve eseménydús évtized legismertebb történeteinek. Képei szimbolikussá váltak.

A dal, amelyet itt vettek fel, a Give Peace a chance, azaz Adj egy esélyt a békének, az első egyetemes béke himnusszá vált.

,John és Yoko: Adj a békének egy dalt az ágyban töltött időszakra és a dalra is új szempontok alapján tekint. Bemutatja az elmúlt 25 év leghosszabb interjúját Ms. Onoval, és még két tucat interjút azokkal, akik meglátogatták őket az ágyban töltött időszaka alatt, és akik még sosem meséltek élményeikről. Többek közt megszólal Petula Clark énekesnő, Gerry Deiter a Life magazin fényképésze, a quebec-i zenész Allen Radu, és néhány rajongó, akinek sikerült belopódzniuk a népszerű párhoz. Pete Seeger énekes is vendégszerepel a filmben, és előadja a Give Peace a Chance-t.

Az Adj a békének egy dalt olyan eddig még sosem látott jeleneteket mutat be az ágyban töltött időszakról, melyek Yoko Ono magán archívumából származnak. A képsorok többsége ritkán volt látható a képernyőn, és néhány képsort csak egyszer, 35 évvel ezelőtt lehetett látni a CBC-n.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146321306

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn