Eric Van Lustbader: A Kardok Erdeje

500

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
Krimi

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Eladó a címben szereplő könyv, a képeken látható állapotban.
Méretek a képeken.
Súlya: 155 g.

A világhírű Eric von Lustbader, a feszültség és a lélegzetelállítóan sebes akciók mestere, ismét a nagy kaland sűrűjébe vezeti az olvasót: New Yorkba, Párizsba és legfőképp oda, ahol a kábítószer születik Kambodzsa és Vietnam üvegházszerűen forró, fojtogató belsejébe! Oda, ahonnan a fehér méreg halálos útjára indul a világ kábítószer-kereskedelmi csatornáin, ahol az indulatok perzselőbbek, mint a dzsungel hősége a hagyományok könyörtelenebbek a természet törvényeinél!
Ősi, misztikus világ húzódik meg e járhatatlan területek szívében lappangó borzalmakkal, küzdelemmel, mágiával és cselszövéssel. Aki e sötét birodalmat mozgatva irányítja az ópium termelését, az hihetetlen gazdagságra és hatalomra tesz szert a térségben és világméretekben egyaránt. A CIA és a KGB előtt sem titok ez. Az események a föld több pontján neki is lendülnek!
S hogy miképp szerezhető meg az ópiumhatalom? A megoldás kulcsa a Kardok Erdeje, a Prey Dauw nevű évszázados talizmán birtoklása, amely élet-halál urává tesz a vad, babonás khmerek lakta vidéken.
Pénz és hatalom!
A Prey Dauw megszerzéséhez ezernyi veszélyen át vezet az út! Lustbader sodró lendületű, végsőkig feszült, valós elemekből építkező regényében bepillantást nyerhetünk e küzdelembe, mely New Yorkban, Párizsban s legfőképp minden baj forrásánál: Kambodzsa ősi, sötét ópiumbirodalmában zajlik!
Szinte halljuk a lépések neszét a felázott avaron, a fülledt, őserdei félhomályban megpillantjuk az éles pengék gondolatnál sebesebb villanását, miközben Lustbader, a nagy varázsló lapról lapra csigázza érdeklődésünket a végkifejletig.
Ezt a könyvet nem lehet letenni.

Postázás, Foxpost megoldható, utánvét kizárva.
( Az ár a szállítási költséget nem tartalmazza. )

Személyes átvétel Egerben,
Eger-Szolnok-Szentes,
Eger-Tiszafüred-Nádudvar, illetve Nádudvar-Szentes útvonalon, időnként Budapesten, Eger-Budapest útvonalon, előzetes megbeszélés alapján.

A hirdetésben szereplő tárggyal kapcsolatos kérdésre szívesen válaszolok.

Érdeklődni az alábbi elérhetőségeken lehet:
Tel.szám:

Email:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145537531

Kapcsolatfelvétel


Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn