Bruce Willis - 3 darabos VHS Kazetta Box

3 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
VHS

Műfaj:
Akciófilm

Leírás

1 Film : Nem látni és megszeretni
Walter Davis egy fontos üzleti vacsorára készül, ám partnere nincsen. Ezért bátyja megszervezi neki a szükséges hölgytársaságot, az ellenállhatatlanul gyönyörű Nadia Gates személyében. Csak egy baj van a hölggyel: egyetlen pohár pezsgőtől vadmacskaként veti magát a hozzá legközelebb eső férfira, ezért fontos, hogy Walter ne hagyja inni. Walter persze nem fogadja meg a komolytalannak tűnő tanácsot, és mire feleszmél, egész élete romokban hever. Ráadásul halálosan beleszeret Nadiába, akinek őrülten féltékeny udvarlója háborút hirdet.
2 Film: Hudson Hawk
Eddie Hawkins, a Hudson Hawk néven közismert tolvajkirály tízévi börtönbüntetése letöltése után úgy dönt, végleg szakít a múltjával. A multimilliomos Mayflower házaspár azonban igyekszik megakadályozni a tisztes visszavonulást, mert szükségük van egy profira, hogy megszerezzen számukra három páratlan műkincset. Hawk kénytelen elvállalni a megbízatást, mert megfenyegetik, hogy ha nemet mond, meggyilkolják a legjobb barátját. Elindul tehát kalandos útjára, miközben mit sem sejt arról, hogy a keresett kincsek nem pusztán művészettörténeti szempontból jelentősek. A helyzetet csak tovább bonyolítja, hogy Hawk találkozik a misztikus szépségű Anna Baraglival, akinek egyszerűen nem tud ellenállni.
3 Film : Árral szemben
Tom Hardy (Bruce Willis) gyilkossági nyomozó nem ijed meg az árnyékától, egy nap mégis a vizirendészeten találja magát. Az új munkakörben kénytelen rádöbbenni, hogy eredeti hivatását nem képes feladni. Ráadásul egy véletlen folytán kiderül, hogy apja halála is ugyanannak a pszichopata gyilkosnak a számlájára írható, aki ismét akcióba lépett. Hardynak titokban folytatnia kell a nyomozást, mert az összes áldozathoz köti valamilyen szál és úgy tűnik, ő az első számú gyanúsított.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146244772

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn