Beam breakers PC játék

450

Ft

Feladás dátuma:

máj 17., 12:06

Tulajdonságok

Állapot:
használt
Típus:
Játék

Leírás

Eladó a képen látható számítógépes játék.

Az Ötödik elem autós részét próbálták a GTA és Mafia elemeivel keverni.
Üdvözlünk Neo Yorkban! A fény városa, lakossága több tízmillió, az épületek csúcsa jóval a másfél, két kilométer fölé nyúlik. A csúcsforgalom általános, ennek ellenére a szmogot el lehet felejteni, hiszen itt az utak nincsenek a földhöz kötve, a járművek különböző magasságban járnak az égi utakon. Ezen utak sztárjai, a rendőrség legrettegettebb ellenfelei pedig a Beam Breakerek, bandák csoportja, kik nemcsak nyaktörő sebességükkel, és ördögi ügyességükkel tartják rémületben a járókelőket, hanem folytonos harcaikkal is. Ahhoz viszont, hogy valaki bekerüljön ebbe az elit társaságba, rengeteg munkára, és nem kis ügyességre van szükség de még mindig kevesebb, mint ahhoz, hogy e személy megtartsa pozícióját... és az életét.
A látványvilág ha nem is példaértékű nagyon meggyőző. A várost kocsik tömege népesíti be, az épületek között keresztülhúzó járdákon gyalogosok járkálnak, az a néhány épület, melynek van terasza is szépen kivitelezett. Nagyszerű néhány vadabb pillanatba a csúcsforgalom közepén berepülni a kocsisor közepébe, persze szemből. A mazsolák először csak villognak, majd riadtan rántják oldalra a kormányt, így szó szerint keresztülszeljük a forgalmat, egészen az első olyan járműig, mely túl lomha arrébb húzódni. Saját autónk is szépen ki van dolgozva, csillog, villog, turbó során szép, színes csíkot húz.

Az ár postaköltséget nem tartalmaz illetve személyesen átvehető!

Szállítási módok:Postai nem szabvány levél,Packeta átvevőhelyek,MPL,GLS,Easybox vagy Foxpost automata,futár(GLS),előreutalást követően.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147824821

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn