Barangolás sorozat (4 db)

3 200

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű
Típus:
Egyéb

Leírás

Átvehető: Istenmezeje.
Esetleg előre utalás után MPL automatába tudom postázni.

Barangolás a természetben (117 oldal)
A Barangolás sorozat egyik kötete, mely leginkább fiatal felsős vagy gimnazista korú gyerekek ismereteinek bővítésére ajánlom. A sorozat tagjai szépen illusztrált hasznos tudnivalókat tartalmaznak, rövidebb ismeretanyaggal, mely összeszedetten tartalmaz több tudásanyagot, mely alapként szolgálhat további kutatásra. Ajánlom. Ebben a kötetben a természetben barangolhatunk: megismerkedhetünk többek között a kontinensek vándorlásával, a gleccserek világával, a vulkánokkal és a Grand Canyon szépségeivel.

Barangolás az állatvilágban (118 oldal)
Földünk állatvilága csodálatosan gazdag ki ismerhetné minden tagját? Vak és különös formájú lények élnek az óceáni árkok mélyén, a millió tonna víz nyomása alatt; színes virágszirmokként röpködnek a pillangók a trópusi erdőkben; óriások csordái dübörögnek az afrikai szavannákon; Észak fehér tollú-bundájú állatai kiválóan tűrik a hideget, és a levegő akrobatái, a madarak uralják az eget

Barangolás a ragadozók világában (120 oldal)
Az embereket mindig lenyűgözték a ragadozó állatok, hiszen a történelem során sokáig jelentettek igazi fenyegetést számunkra a tápláléklánc (állatvilág) csúcsán elhelyezkedő cápák, tigrisek és így tovább. A ragadozók nem kegyetlenek, hanem célszerűen "működnek" ők is; nem kedvtelésből ölnek, hanem szükségszerűségből. Ebből a könyvből még többet megtudhatunk róluk, hogy ne csak csodáljuk, hanem ismerjük is meg őket.

Barangolás a festészet világában (119 oldal)
A művészet kezdeteit nem ismerjük, de a hátrahagyott emlékek azt bizonyítják, hogy a képalkotásra való törekvés az ember ősi tulajdonsága. Nyugat-Európa barlangjaiban (Lascaux, Rouffignac, Niaux, Altamira, El Castillo, Montespan, Cognac) talált nagyméretű állatalakos falfestmények is a tényről győzik meg a kíváncsiskodó szempárokat. Ezen ábrázolások naturalizmusa meglepi a 20. századi közönséget, pedig a jégkor vadásznépeitől származik.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146344471

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn