Viktor Farkas : A létezés titkai - ezoterikus világ + mágikus művészet

3 990

Ft

Feladás dátuma:

ápr 23., 07:04

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Ezotéria

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

-Viktor Farkas : A létezés titkai -Az ezoterikus világ
Magyar Könyvklub 1995 -olvasatlan

A Tények és Talányok szerzője ezúttal az emberi szellem és az univerzum kapcsolatából eredő rejtett erőkkel ismerteti meg az olvasót. Mindenek fölötti agy lenne az univerzum? Fel tudjuk esetleg fogni a kintről jövő információkat?
Hogy jöhetne létre kölcsönhatás a szellem és a kozmikus erők között? Mit jelentenek az ezoterikus-paranormális képességek, és hogyan lehet tudatosan elsajátítani őket? Hol vannak lehetőségünk határai, és hogy juthatunk el odáig? Szunnyadó gépezetek lennénk? Vajon tudatunk nem más, mint állandó transzállapot, amiből csak kevesen ébrednek fel? Viktor Farkas új könyvében válaszol mindazon kérdésekre, amelyeknek zajos és környezetpusztító korukban a stresszhatásoknak kitett és kimerült emberek számára egyre nagyobb a jelentőségük.
Wernher von Braun az amerikai űrhajózás hírneves atyja mondta egyszer: Minden, amire a tudomány tanított engem és még tanítani fog, megerősít abban a hitemben, hogy szellemi létünk folytatódik a halál után is.

-Hans Biedermann: A mágikus művészetek zseblexikona - Az ókortól a 19. századig
Kentaur 1989 -olvasatlan

...megtudhatjuk könyvéből a bölcsek köve, a titokzatos Smaragdtábla, a mágikus négyszögek, a varázsvessző, a boszorkányszombat, számmágia és számtalan más fogalom értelmét, kultúrtörténeti hátterét, alkalmazásának alakulását. A közel 600 címszóban helyet kapott számos természettudós idevágó műveinek, gondolatkörének ismertetése; helyet kapott a nagy mágusok, mint a legendabéli Hermész Triszmegisztosz, a középkori Albertus Magnus, Nostradamus vagy a későbbi korok híres Arany- és rózsakeresztes lovagjai és mások bemutatása. A szakirodalom a tudományos kutatóhoz hasonlítja a mágust. Mindkettőben közös a kívánság, hogy a környezete fölött uralkodjék. De a módszerek eltérnek: a mágus olyan rituálét követ, amit adottnak tekint, és nem is változtat rajta, a kutató pedig rendszeresen megfigyeli és variálja a racionálisan célirányos cselekvéseink külső körülményeit. E különbség ellenére, a mágikus művészetek javára írandó, hogy belőlük nőtt ki a természettudomány, így az asztrológiából a tudományos csillagászat, alkímiából korunk kémiája, és így tovább.
Hans Biedermann kézikönyve a tárgyban alapkönyv. Senkinek sem hiányozhat könyvespolcáról, aki asztrológiai, alkímiai, kiromanciai és velük rokon témájú könyveket forgat.

-együtt -3990 Ft

Személyes átvétel, posta, foxpost, packeta ...

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147273918

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn