Venus 4 személyes kerti bútor garnitúra

79 999

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Anyag:
Műanyag

Állapot:
Új

Szín:
Szürke
Típus:
Kerti garnitúra

Leírás

Vidd a nappalid kényelmét a kertedbe a Venus 4 személyes kerti bútor garnitúrával! Akár Ingyenes kiszállítással az egész ország területén! woow2024 kuponkóddal, online bankkártyás vagy előreutalás esetén. Részletek a honlapon!



Ez a bútor egy kényelmes és praktikus megoldás a szabadban történő pihenésre és kikapcsolódásra. A szett két fotelból, egy két személyes kanapéból és egy kisasztalból áll, így ideális választás családi összejövetelekhez, baráti grillezésekhez a medence partján, vagy egyszerűen csak a szabadtéri pihenéshez. De nem csak otthonokba ajánljuk, mert egy étterem, kávézó vagy szálloda teraszán is különleges lounge hangulatot varázsolhatunk ezzel a bútorral.

A kerti bútor garnitúra termékjellemzői:
Az Olaszországban gyártott Venus 4 személyes grafit színű rattan kerti bútor szett egy praktikus és elegáns választás kültérre és beltérre egyaránt. A bútorszett tartalmaz két darab 63 x 64,5 x 76 cm-es kényelmes fotelt, egy 2 személyes 117 x 64,5 x 76 cm-es kanapét, valamint egy négyszögletű 60 x 54,5 x 40,5 cm-es asztalt, amely tökéletes helyet biztosít a szabadtéri beszélgetéseket, snack elfogyasztásához, vagy kényelmes kikapcsolódáshoz barátokkal és családdal.

A bútorok időjárásálló fröccsöntött műanyagból készülnek, ami tartósságot és hosszú élettartamot biztosít. A grafit színű rattan hatású felület pedig elegáns és modern megjelenést kölcsönöz a bútoroknak, mellyel bármilyen stílusú térhez illeszthető.

A grafit színben, stílusos párnák kíséretében kapható kerti bútor szett könnyű, egyben tartós vázszerkezettel büszkélkedik, ezáltal egyszerűen mozgatható, mégis stabil bútorról beszélünk. Karbantartásmentes, ami annyit tesz, hogy nincs szükség állandó bútorápolásra, letakarásra, időjárástól való megóvásra. Könnyen tisztítható minden egyes eleme, így pillanatok alatt makulátlanná varázsolható az összkép.



Minden időjárásálló időjárásálló Nulla karbantartás nulla karbantartás
Easy Clean könnyű tisztítás Fade Free UV védelem
A kerti bútor előnyei:
Ez a 4 személyes műrattan kerti bútor garnitúra számos előnnyel rendelkezik. Az elemei kényelmesek, praktikusak, és könnyen kezelhetők. Az anyagok tartósak és időjárásállók, így hosszú élettartamot biztosítanak, és nem kell aggódnod a karbantartás miatt. A kis méretű kisasztal kényelmesen elfér középen, és lehetővé teszi az italok és ételek elhelyezését, így még kényelmesebbé teszi a szabadtéri pihenést.

Időtálló Venus kerti bútor
Az Olaszországban gyártott, minőségi kialakítás nagyfokú megbízhatóságot jelent a gyakorlatban és azt, hogy a bútordarabok kivétel nélkül hosszú élettartammal bírnak. A szett ellenálló a sérülésekkel és az időjárás hosszan tartó viszontagságaival, illetve az UV sugárzással szemben is, a színe tartós marad. Strapabírósága miatt ajánljuk éttermek és kávézók, esetleg szállodák figyelmébe, mert a napi használatot is nagyon jól bírja.

Kinek ajánljuk ezt a 4 személyes kerti bútor szettet
Ergonomikus kialakítás és a puhán párnázott ülések kényelmes ülőhelyeket biztosítanak, míg a rattan hatású felület és a grafit színű megjelenés elegáns és modern hangulatot kölcsönöz a környezetnek.

Ez a Venus 4 személyes műrattan, műanyag kerti bútor garnitúra minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyre szükséged van ahhoz, hogy élvezd a szabadban töltött időt. Kényelmes, időjárásálló, könnyen kezelhető.

Nézze meg további több ezer termékünket!



További info:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146631901

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
woowotthon.hu

Háztartási Shop Kft.

További hirdetései

Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn