Tunturi háttámlás szobakerékpár (Performance E60R)

255 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Szobakerékpár

Márka:
Egyéb

Leírás

Újszerű, pár alkalommal használt Tunturi háttámlás Performance E60R szobakerékpár első tulajdonostól eladó, kihasználatlanság miatt. A készülék teljesen újszerű, 2022 szeptemberében 499.990 Ft-ért lett vásárolva, számla megvan, 10-15 alkalommal volt használva, mely a külsején is látható.

Leírás:
A Tunturi Performance E60R háttámlás szobabicikli a prémium fitneszgép gyártó pontosabb, watt mérési lehetőséggel is rendelkező háttámlás szobakerékpárja. A legmodernebb EMS indukciós fékrendszerrel rendelkezik és alkalmas akár az egész család számára történő intenzív használatra. Fő célja, hogy hatékony edzést végezhessen felhasználója magas komfort szint mellett.

A prémium kategóriás Tunturi Performance E60R háttámlás szobakerékpár modellt az igényesebb edzésmunkához ajánljuk akár egy több tagú család számára. Fantasztikus kidolgozás, számtalan funkció, kis helyigény csendes és ízületkímélő működés.
- A több fokozatban dönthető háttámla és a nagy méretű ülőfelület kényelmes párnázattal rendelkezik, ezért hosszútávú edzésekhez ideális ez a szobabicikli modell.
- A szobakerékpár mágnesfékes rendszere 32 fokozatban állítható, lehetőséget nyújt az erőkifejtés Watt értékének mérésére. Legnagyobb ellenállása 440 Watt.
- Az edzés hatékonyságának Watt alapú mérése fontos komolyabb edzéscélok esetén, de rehabilitációnál is használják.
- Természetesen az új Tunturi Performance E60R háttámlás szobakerékpár is rendelkezik kiváló edzésprogramokkal, motoros terhelésállítással és háttérvilágítással rendelkező kijelzővel.
- A Tunturi szobabicikli color LCD kijelzője Bluetooth kapcsolattal rendelkezik.
- Ez lehetővé teszi, hogy IOS/Android okostelefonnal/táblagéppel csatlakoztatva az i-Console+ / Fit Hi Way / Kinomap applikációkkal interaktív, otthoni edzéseket végezzen.
- A Tunturi Performance E60R háttámlás szobabicikli lendkeréksúlya 8 kg, (lendítőtömege 14 kg) ami minden edzéshelyzetben kiegyensúlyozott és a stabil működést teszi lehetővé.
- Edzésprogramjainak száma 24 db (4 pulzusvezérelt programmal is rendelkezik), aminek segítségével könnyeden valósíthatja meg a kitűzött célokat az állóképességet, vagy súlycsökkentést illetően.
- A szobabicikli mágnesfékes rendszere nem tartalmaz egymással érintkező alkatrészeket, így karbantartást egyáltalán nem igényel.

Műszaki adatai:
- Lendkeréksúly: 8 kg. A nagy tömegű lendkerék a Tunturi szobabicikli kiegyensúlyozott, komfortos járását garantálja.
- Forgó tömeg: 14 kg.
- Programok száma: 24 program
- Ellenállás: Elektromotorral szabályozható 32 fokozatban. A szobakerékpár ellenállásának intenzitását a kijelzőn található gombok megnyomásával növelheti, vagy csökkentheti.
- Fékrendszer: EMS indukciós ellenállás szíjhajtással. A legcsendesebb fékrendszer, mivel nincsenek egymással érintkező alkatrészek, és nem igényel karbantartást.
- Pedál ellenállás: 10-350 Watt (5 Watt lépés)
- LCD kijelző 5,5 " Color: mutatja az eltelt időt, a sebességet, a fordulatszámot, a megtett távolságot, az elégetett kalóriák számát, a Watt értéket és a pulzusszámot.
- Pulzusmérés: markolati pulzusmérő. Mellkasövi pulzusmérő rendelhető.
- Ülés: kényelmes zselés ülés dönthető háttámlával és vízszintes állíthatósággal.
- Szállítógörgők: A könnyű mozgathatóságért.
- A felhasználó maximális testtömege: 135 kg.
- A Tunturi Performance E60R háttámlás szobakerékpár garanciája 3 év.

Méretei és súlya:
Összeszerelt mérete: 171x64x122 cm
Önsúlya: 62 kg

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146422087

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn