Trenton Balcony set kerti bútor garnitúra

44 999

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Anyag:
Műanyag

Állapot:
Új

Szín:
Szürke
Típus:
Kerti garnitúra

Leírás

Kiváló minőség, nagyszerű ár, akár Ingyenes szállítással.
Részletek weboldalunkon!!!





Termékleírás

A Trenton Balcony kerti bútor szett ideális választás azok számára, akik kis helyre, például erkélyre vagy teraszra keresnek kényelmes és stílusos kerti garnitúrát. Ezek a bútorok elegánsak és kényelmesek. Grafit színű rattan hatású kialakításuk minőségi időjárásálló műanyagból készült, így biztos lehetsz benne, hogy hosszú élettartamuk lesz, sokáig élvezheted benne a kültéri, vagy beltéri pihenést.

A keter igéret

Minden időjárásálló
Nulla karbantartás
Easy Clean könnyű tisztítás
Fade Free
UV védelem

A Trenton Balcony set kerti garnitúra részei:
Ez a grafit színű rattan hatású kerti bútor szett két székkel és egy négyszögletes asztallal rendelkezik, amelyeket időjárásálló műanyagból készítettek, így nem kell aggódnod a UV sugárzás hatásaitól sem.

A szék magassága: 89 cm, szélessége: 62 cm, hossza: 60 cm,
terhelhetősége: 110 kg.

A szék párnával rendelkezik, mely kényelmessé teszi és színben passzol a bútorhoz. Az asztal magassága: 42 cm, szélessége: 39 cm, hossza: 39 cm, az asztal terhelhetősége: 50 kg.

A Trenton Balcony kerti bútor szett kompakt kialakítása miatt tökéletesen illeszkedik kisebb terekbe, például egy panelakás erkélyére vagy egy sorház teraszára, de nemcsak magánszemélyeknek ajánljuk. A bútor tökéletesen mutat egy étterem, vagy szálloda teraszán, ahol a vendégek kényelémét szolgálhatja.

A Trenton Balcony kert bútor garnitúra előnyei:
Kompakt méret: Ez a szett a mérete és kialakítása miatt szűkebb helyeken is tökéletes választás lehet.

Strapabíró anyagok: A szett minőségi és tartós műaynagból készült, így ellenálló a sérülésekkel és az időjárás hosszan tartó viszontagságaival, illetve az UV sugárzással szemben is. A grafit színe miatt jól tűri a szennyeződést, a színe nem fakul.

Időtálló bútor: A grafit színű, stílusos párnákkal rendelkező kerti bútor szett könnyű, egyben tartós vázszerkezettel rendelkezik. Időjárásálló anyagai lehetővé teszik, hogy sok éven át a terasz, vagy az erkély kényelmes darabja maradjon.

Egyszerű összeszerelés: A bútorok egyszerűen összeszerelhetők, így a felállításuk nem igényel különösebb szaktudást vagy eszközöket.

Könnyű tisztántartás: A bútorok tisztítása nagyon egyszerű, nem igényelnek különleges karbantartást. Elég, ha vízzel tisztítjuk. Gyengébb tisztítószerek használata nem okoz problémát. A párnák könnyen moshatók. Mivel a bútor színe nem kényes, ez is előny, mert ritkán kell tisztítani.

Kinek ajánljuk ezt a kerti szettet?

Azok számára tökéletes választás ez a kerti bútor, akik a kényelmet, a modern kialakítást és az időtálló darabot keresik kertjükbe, teraszukra, vagy beltérre. A kompakt méret és az ergonomikus kialakítás lehetővé teszi, hogy kisebb, szűkös helyekre is kényelmes bútort választhasson a Trenton Balcony set-tel.

Trenton Balcony set kerti bútor garnitúra az alábbi színbe kapható:

A bútorok méretei

szék Asztal
Szélesség 62 cm 39 cm
Hossza 60 cm 39 cm
Magasság 89 cm 42 cm

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146641068

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
woowotthon.hu

Háztartási Shop Kft.

További hirdetései

Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn