Tickless Ultrahangos kullancsriasztó

5 500

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Leírás

Új. Bontatlan. Eredeti ár alatt.
Ultrahangos kullancsriasztó készülék Babák, Gyerekek, Felnőttek és Állatok számára.

"A kiváló hatásfokkal működő termék ideális megoldást kínál a kullancsok távoltartására bármely szabadban végzett tevékenységhez, akár szabadtéri sporttevékenység, kirándulás, kertészkedés, vadászat, séta vagy kempingezés alkalmával, környezetbarát módon és ellenjavallatok nélkül.

Változó frekvenciájú ultrahang kibocsátásával működik, amely nem káros és nem kellemetlen sem az emberek, sem az állatok számára, de zavarja a kullancsokat - távol tartva, illetve kényszerítve azokat az embertől való eltávolodásra. A készülék hatósugara kb. 3 méter. 

Csak biztonságosan rögzíteni kell a ruházatra, és a készülék vegyi anyagok használata nélkül akár egész évben távol tarthatja a kullancsokat. A Tickless ultrahangos impulzusai érzékelhetetlenek az ember számára, de zavarják a kullancsokat a tájékozódásban. Elsődlegesen megelőzésre szolgál.
 
Környezetbarát, nem tartalmaz vegyszereket, vagy illatanyagot tökéletesen biztonságosan használható mindenki számára. A Tickless hatékonyságát 2012-ben az olaszországi Camerino Egyetem kutatása bizonyította. 

Használata: Húzd ki a nyelvecskét a készülék aktiválásához. A be- illetve kikapcsoláshoz nyomd be a gombot: 4 rövid zöld villanás a bekapcsolást, míg a hosszú piros villanás a kikapcsolást jelzi. Bekapcsolt állapotban a fény kb. 5 percenként felvillan. 8 órányi folyamatos működés után a készülék automatikusan kikapcsol, a következő használat előtt be kell kapcsolni. A Tickless kullancsriasztót a rajta lévő csipesszel, vagy a nyíláson átvezetett zsinórral kell a ruházathoz rögzíteni. A kibocsátott ultrahang-hullámokat ne fojtsd el azzal, hogy zsebbe, vagy táskába teszed a készüléket."

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145852720

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn