Thermo, mixer, turmixgép, robotgép monsieur cuisine smart

240 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 18., 01:51
Ingyenes házhozszállítás

Tulajdonságok

Állapot:
Új

Szín:
Fehér

Méret:
1,5 l felett

Márka:
Egyéb

Típus:
Turmixgép

Leírás

Tökéletes karácsonyi ajándék: Thermo mixer turmixgép robotgép monsieur cuisine smart silvercrest!!!

7 hüvelykes érintőképernyővel (majdnem 18 centiméter) rendelkező tál a könnyed programozáshoz elegáns dizájnnal csábít.
A képernyő lehetővé teszi a hőmérséklet beállítását. A beépített időzítő 99 percig működik. Funkciói változatosak, és többek között lehetőséget nyújtanak aprításra, mérlegelésre, emulgeálásra. 1200 watt teljesítmény, lehetővé teszi a receptek letöltését a WiFi-kapcsolaton keresztül. Hőmérséklete 37 és 130 ° C között változhat, könnyű lesz különféle előételekkel, főételekkel és desszertekkel, többek között turmixokkal kínálni szeretteit.
Soha nem fog hiányozni ötletekkel ezzel a nagyszerű, alacsony áron értékesíthető termékkel. A készüléknek rozsdamentes acél keverőtála van, ami nagy, 3 literes űrtartalmú. Mérőpohár, két fedeles gőzkosár, vágókés, főzőkosár, spatula és keverő is kerül a tartozékokhoz.

A Monsieur Cuisine Smart képes mérlegelni az ételeket, aprítani (10 sebességfokozat), keverni és gyúrni, emulgeálni, pürésíteni, felhasítani, párolni, főzni. Új vagy a főzésben? Nem számít. A készülékkel megtalálja 160 receptet tartalmazó könyv. Ez segít az első lépések megtételében a konyhában.
Tapasztaltabb 200 recept van előre telepítve a Cooking Pilot-ra, de képes lesz csatlakozni az adatbázishoz további százak letöltéséhez! A ,,Kedvencek" funkció értékes időt takarít meg Önnek: Kiválasztásával a Silver Crest konyhai robotgép elkészíti kedvenc, előre felvett ételeit. De önállóan is irányíthatja a főzést.
1200 wattja lehetővé teszi, hogy vizet forraljon a tésztához. A keverő a házi leves királyává válik.Ha elfelejtett egy összetevőt, a folyamatban lévő program megszakítása nélkül megnyomhatja a be/ki gombot. A hőmérséklet állítható.
Monsieur Cuisine Smart Silvercrest robotfőző 1200 wattos robottűzhely 37-130 ° C hőmérséklet-szabályozással. Nagy 3 literes rozsdamentes acél turmixgép tál | 99 perces időzítő | 200 recept előtelepítve a Cooking Pilot-ra, 7 hüvelykes színes érintőképernyő | Forgási sebesség: kb. 120 és 5200 fordulat/perc között Súly: 9,2 kiló - Teljesítmény: 1200 watt.

Kérésre postázom utánvéttel, amennyiben a postaköltséget előre kifizeti. Vagy rendelje meg itt háztól-házig szolgáltatással.
Több darab is várja új tulajdonosát.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143987342

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn