Tépőzáras polár pulóver kutyáknak + Scalibor nyakörv +ajándékok

5 900

Ft

Feladás dátuma:

ápr 15., 10:32
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Méret:
Kis termetűnek - pl.: Tacskó

Típus:
Ruházat
Szín:
ezüst, szürke

Leírás

A legelterjedtebb kutyafajták apró termetűek, lakásban tartottak, szőrük és bőrük érzékeny és bármily meglepő is sokak számára, fáznak a hidegben. Ha ilyen kutyánk van, szükséges lesz beszerezni számára néhány praktikus kutyaruhát. A vastag fedőszőrrel és sűrű aljszőrzettel rendelkező kutyák még a legnagyobb hidegben sem fáznak. Ők általában a nagyobb testű fajtákat képviselik.

Miért is kell a ruha?
A kutyaruha divat? Talán vagy funkciós darab? Mindkettő! A kutyaruha ugyan olyan divat és funkció szerinti ruházati darab, mint az embereknél. Gondoljuk csak a tavasztól őszig tartó igencsak változatos hazai időjárásra. Ki szeret megázni, fázni? Senki, se te, se a kutyusod. Szeretitek a nagy sétákat, túrákat? Mennyivel jobb egy csinos vízálló kabátban. Ki ne szeretné, az őszi barangolásokat mikor hullnak a falevelek, vagy a kora tavaszi madárcsicsergős sétákat? Mennyivel jobb egy meleg pulcsiban szaladni a gazdi mellett!
Mindenképpen jó minőségű anyagból készül, könnyen feladható, és fontos, hogy az állat jól tudjon benne mozogni. A minőség azért is lényeges, mert kedvenceink érzékenyek a műszálas anyagokra, és könnyen allergiás bőrgyulladást (kontakt dermatitist) kaphatnak. Ez a bőr kipirosodásával, gyulladással és szűnni nem akaró vakaródzási kényszerrel jár. Ha a vakaródzás közben a karmok alatt lévő baktériumok is bekerülnek a bőrbe, akkor az allergiás bőrgyulladásból könnyen gennyes bőrgyulladás alakulhat ki.
Adjunk bármit is kedvencünkre, sose felejtsük el, hogy a cél nem a kutya kidíszítése, hanem egészségének megőrzése. Az öltöztetést semmiképpen ne vigyük túlzásba: ha az állat megszokja, később könnyen megfázhat nélküle, hiszen a természetes ellenálló képessége lecsökken. Ha mértékletesen használjuk a kutyaruhát, abból baj nem lehet, és segít megelőzni néhány problémát (megfázás, kennel köhögés). A túlöltöztetés viszont legalább olyan káros, mint a só az utakon, vagy a (kutya)hideg.

Mellkas kerület: 40-47 cm -rugalmas
Háthossz: 32cm
Nyak kerület: 28-32 cm
-Néhány alkalommal használt, bélelt, melegen tartó, újszerű...
Bolti ára -4690 Ft

Zippzáros, polár ing-felső
- keveset használt, meleg, szép állapotú...
Bolti ára -3790 Ft

Keveset használt, jó állapotú póráz, hám
Bolti ára -3990 Ft

Scalibor kullancs és szúnyogirtó nyakörv kis és közepes testű kutyák számára -Új
Kullancsok és lepkeszúnyogok elpusztítására. Kutyákat 5-6 hónapig védi a kullancsoktól (Ixodes ricinus, Rhipicephalus sanguineus) és vérszívó lepkeszúnyogoktól (Phlebotomus perniciosus).

A Intervet Scalibor kullancs- és szúnyogirtó nyakörv viselése idején egyes ritka esetekben kullancsok megtapadása lehetséges. Emiatt a kullancsok és lepkeszúnyogok által közvetített fertőző betegségek átadását kedvezőtlen körülmények között nem lehet teljesen kizárni. Vemhesség és laktáció ideje alatt is alkalmazható.
Bolti ára -6640 Ft
+ kutya pelenka-nadrág M -bontott, de hiánytalan
-bolti ára: 2640 Ft
+új kutyalabda + rágóka
+ajándék: kutyasampon, szárazsampon és helyhez szoktató permet

-a kollekció egyben negyedár alatt -5900 Ft

Személyes átvétel, posta, foxpost, packeta ...

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145665854

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn