TP-Link TL-WA850RE általános Wi-Fi lefedettségnövelő -Range Extender

8 500

Ft

Feladás dátuma:

ápr 19., 21:52
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Jelerősítő

Márka:
TP-LINK

Leírás

Új - egyszer kipróbált. Más típusú jelerősítő lett beszerelve, ezért vált feleslegessé....

A TP-Link TL-WA850RE készüléke fokozza a meglévő Wi-Fi jelet, az eddig Wi-Fi nélküli területek eltűnnek. A 300Mbps-os vezeték nélküli N-es sebesség, a Range Extender gomb, az apró méret és a fali elhelyezés révén lefedettség kiterjesztése soha nem volt még ilyen könnyű.
Úgy lett kialakítva, hogy megfelelően növelje a lefedettséget és a meglévő Wi-Fi hálózat jelének minőségét fenntartsa, így tüntetve el az eddigi lefedetlen területeket, segítve a felhasználót abban, hogy fenntartsa és nagyban megnövelje a hálózat által elérhető területeket. A 300Mbps-os, vezeték nélküli, 802.11n sebesség ideális a folyamatos HD videózáshoz, zene hallgatáshoz vagy online játékokhoz.
A TL-WA854RE profilbeállításai révén emlékszik a már korábban párosított hálózat(ok)ra, ezért nincs szükség az áthelyezéskor az újbóli beállításra.
Nincs szükség új kábelre, és semmilyen vezeték nem szükséges a beállításhoz, mivel a felhasználók egyszerűen megnövelhetik a lefedettséget két gombnyomással, a főrouteren a WPS gomb, majd a lefedettségnövelőn a Range Extender gomb lenyomásával. a párosító gomb ismételt megnyomásával máris kialakíthat egy titkosított kapcsolatot a csatlakoztatott eszközökkel.
5 jelző csík mutatja az aktuális hálózat jelének erősségét, amit a TL-WA854RE vételez a főroutertől, így téve egyszerűvé a továbbsugárzásra leginkább megfelelő hely kiválasztásában.
Bármely mobileszközzel könnyedén elérheti és kezelheti-beállíthatja a különféle funkciókat, beleértve a LED Control funkció éjszakai üzemmódját, amely lehetővé teszi, hogy nyugodtabb éjszakai alvást élvezhessen. Letöltheti a Tether alkalmazást IOS vagy Android telefonjára.

Személyes átvétel, posta, foxpost, packeta ...

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147196734

Kapcsolatfelvétel


Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn