Schilling Péter: Ébredj fel!

3 600

Ft

Feladás dátuma:

ápr 16., 15:29
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Pszichológia

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

A három spirituális tudatosság megmutatja, hogyan emelkedj felül a sorsod hatalmán és valósítsd meg a megmerészebb álmaid!
Ébredő Erő Akadémia 2013 -olvasatlan

Az életed egyik legizgalmasabb időszaka áll előtted
A nehézségek olyan ajándékok az életedben, amik soha nem engedik meg, hogy végképp megfeledkezz az életfeladatodról. Az életterved megvalósítása ugrásszerű változások egymásutánja. Nincs feltétlenül szükség egy krízisre, ahhoz, hogy fejlődni tudj, az csupán akkor jön létre, ha nélküle nem történne meg a szükséges változás, ami a következő szintre emel téged.

Ha most úgy érzed, hogy egy óriási szakadék mélyén ülsz, akkor az életed talán legizgalmasabb időszaka áll előtted. Ez a helyzet azt jelenti, hogy készen állsz arra, hogy egy magasabb osztályba lépj. Amikor végre megértetted miért történik veled mindez és képes vagy elengedni a korábbi életed, akkor következik be a katarzis. Ez egy rendkívül nehéz folyamat, hiszen minden változás fájdalommal jár. Minden amit addig megszoktál megváltozik körülötted és egy ismeretlen világba tévedsz, amit fel kell fedezned, meg kell értened a szabályait és alkalmazkodnod kell hozzá

Minden nehézség, vagy kihívás, amivel szemben találod magad része az élettervednek és ezeknek a megoldásával egyre magasabbra jutsz a spirituális fejlődésed képzeletbeli létráján. A belső irányítás üzenetei útmutatást adnak neked, hogyan találhatsz megoldást a nehézségekre és segítenek megérteni, hogy a nehézségeid milyen fejlődési lehetőséget biztosítanak számodra.

Személyes átvétel, posta, foxpost, packeta ...

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147112527

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn