Rubint Réka-Az igényes nők -10 perces gyakorlatok-Táncold le a kilókat

3 600

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
DVD

Műfaj:
Fitnesz

Leírás

-Rubint Réka - Az igényes nők edzésprogramja 2. DVD -2007

Minden nő vágya közelebb kerülni az álmaihoz, ahhoz az elérhetetlennek tűnő ideálhoz, amit a magazinok címlapján lévő, sokszor retusált női testek diktálnak.

Ez a program az igényes nőt célozza meg, aki céltudatos, hisz önmagában, az én segítségemben, és az álmai megvalósításában.

Azok az eredmények, amelyeket erőfeszítések nélkül érünk el, nem adnak erőt és büszkeséget, és nem tesznek minket másokkal és magunkkal szemben igényesebb nővé. Hiszen egy férfit meghódítani nem nagy dicsőség, viszont megtartani annál inkább nehéz feladat.

A DVD a strandon töröközővel takargatott testrészek - popsi, belső comb, has - totális zsírégetését és feszessé tételét célozza meg.
Még erősebb, még hatékonyabb, mint az első rész, - az "Add önmagad" -, kezdő és haladó elemekkel tűzdelve. Részletes étrendet tartalmaz, mely segítséget nyújt az élet élvezetéhez. Az ember akkor fedezi fel magát, amikor megmérkőzik az akadályokkal.

-10 perces gyakorlatok: Táncold le a kilókat! DVD -2009

Nincs időd edzésre járni? Itt a megoldás ráadásul 10 perces megoldás! Ennyi időt bárki rá tud szánni egy nap az edzésre. Kifejlesztettünk 5 egyenként 10 perces táncos edzésprogramot, amely kifejezetten a pocak felesleges kilóit dolgozza le. A stresszes életmód vezet leginkább ahhoz, hogy
"úszógumit" növesszünk, és mi lehetne a legjobb stresszoldó, mint jó zenére táncolva lefogyasztani hasunkat? A 10 perces táncos edzésprogramok ebben segítenek. Az 5 gyakorlatot bármikor, bármilyen sorrendben lejátszhatod, saját ízlésed szerint formálhatod edzésprogramodat, de ami a legfontosabb,
hihetetlen, revitalizáló energiát kapsz, amely szinte azonnali fogyást eredményez.

Hasrobbantás
Tüzeld fel a tested, és égesd a kalóriákat, miközben megy a buli. Ez a program mindenedet megmozgatja, és bemelegít az igazi partyhoz.

Latin Táncos Derékfogyás
Egy csipetnyi mambo, egy kis cha-cha-cha tangóval megfűszerezve és máris leadtál pár kilót. A latin táncok
újraformálják testedet.

Stílus És Energia
A Te stílusod, a Te energiád berobban a táncparkettre. Tetőtől talpig átmozgatunk, hadd égjen az a zsír!

Zsírégető Ritmusok
Kombináld a forró mozdulatokat ebben a különleges táncban, amely késlekedés nélkül lefogyasztja a derekad. Érezd a ritmust és táncolj, miközben a hasad apad.

Táncos Cél-Alak
Ha gyors eredményre vágysz a hasad fogyasztásában, akkor ez a tánc a tiéd. Ebben a felfrissítő mozgássorozatban valamennyi izomcsoportra rámegyünk, javítjuk az állóképességet és csodás táncos alakot formálunk a testünkből, mindezt egyetlen felülés nélkül!

-együtt -3600 Ft

Személyes átvétel, posta, foxpost, packeta ...

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146870211

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn