Rotel RA-820 BX3 Audiofil sztereó erősítő kiváló, gyári állapotban

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
erősítő

Márka:
Egyéb

Leírás

Rotel RA-820 BX3 Audiofil sztereó erősítő kiváló, gyári állapotban eladó.

Nagyon meggyőző hang, anno számtalan tesztben kiváló minősítést kapott. A beépített lemezjátszóbemenete ( Phono ) is kiváló hangú, az MM és az MC hangszedőket is tudja kezelni.
Az egykori NAD 3020 vetélytársának szánták, főleg az Angol piacra, de attól műszakilag kiforrottabb, hangilag és teljesítményben is picit jobb erősítő lett a végeredmény. Az is mérföldkő volt akkoriban a hang tekintetében, és máig is kiváló erősítő, ez pedig véleményem szerint még egy fokkal jobb is lett.
A mai NAD és Rotel árak már rettentően elszálltak. Én 59.999- Ft. -ot kérek érte. A személyes meghallgatás és átvétel előnyben. Utánvételes küldés MPL futárszolgálattal plusz 3.900- Ft. postán maradóra!
Hibátlanul működik, tiszta, korrekt állapotú készülék!

A gyári adatok és a használati utasítás ezen a honlapon is elérhető ha valaki szeretné böngészgetni.


Egy érdekes teszt az angol What HI-FI 2023. 01.20. -i számából a régebbi Rotel 820BX -ről.
" A nyolcvanas évek az olcsó integrált erősítők dicsőséges időszaka volt. Meglepő módon a közel négy évtized elteltével alig van különbség az RA820BX és a mai ötcsillagos Rega io között. Mindkettő egyszerű sztereó erősítő, viszonylag kis teljesítményű kimenettel; a Rotel csatornánként 25 watt és 8 ohm, míg a Rega oldalanként akár 30 watt is ez a legjobb esetben marginális különbség. A csatlakoztathatóság alapvető: csak két vonalszintű bemenet, egy mozgó mágneses phono színpad és egy fejhallgató kimenet mindkét esetben. Az io plusz pontot kap, ha távirányítóval működik, a Rotelnek nincs. Összességében azonban a hangi tulajdonságoknak kell megfelelőnek lenniük azon rendszerek összefüggésében, amelyekre ezek az erősítők valószínűleg tervezve lettek.

Kevés különbség van, ha az építési minőségről van szó. Mindkettő szilárd, bár a Rega széles körű műanyaghasználata miatt olcsóbbnak érzi magát. A Rotelnek előnye van a vezérlési érzet terén is, a hangerőszabályzó és az előlapi kapcsolók is precízebben működnek, mint a Rega io -nak.

A teljes cikk itt olvasható:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147534787

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn