Profittermelő, reklámajándék és branding termékeket forgalmazó webshop

2 895 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 19., 13:25

Leírás

Az Onlineprintshop.hu egy dinamikusan fejlődő webáruház, melynek értékesítését a Pepita és EMAG profilokkal is megtámogatuk

Indulása óta, 2023 júniusától számítva, sikeresen növeltük bruttó árbevételünket, ami az első félévben már meghaladta a 8 305 000 Ft-ot. Az organikus növekedésünket alátámasztja a keresőben elért kiemelkedő találatok és az alacsony, mindössze 187 000 Ft-os hirdetési költségünk.

Fontos: a webáruház 2023 második félévi számai, csak féléves adatok!

A vételi ár fél év alatt kényelmesen kitermelhető vele.

Főbb paraméterek:
2023.06-12: 8 305 000 Ft
Hirdetési költség az indulástól: 187 000 Ft
Rendezvényes termékekből értékesített termékek száma: 12 000+
Átlagos árrés: 48%
Átlagos kosárérték: 18 405 Ft
Átlagos termékek száma egy kosárban: 63 db

Főbb jellemzők:
- Stabil beszállítói kapcsolatok
- Áruhitel lehetőség, akár egyedi gyártásra is, így minimális árukészlettel is üzemeltethető
- Gyors rendeléskezelő rendszer

Eladóvá vált profittermelő webáruházunk.

Az Onlineprintshop.hu széles termékpalettájában többnyire megszemélyesíthető, cégesíthető ajándéktárgyak és funkcionális termékek találhatók.

Az általunk forgalmazott termékpaletta anyira széles, hogy majdnem minden hónapra elmondhat, hogy van szezonális termék vagy komplett termékkategória, így egész évben jó hatékonyaággal lehet értékesíteni.

Az eredetileg Woocommerce rendszerre kialakított webáruház, teljesen naprakész, frissített, csak legális licenszekkel felépített stabil webáruház. Melyhez egyedi fejlesztésű gyors rendeléskezelő rendszert készíttettünk, ami lehetővé teszi több webáruház bekötését egy központi rendszerbe.

A webáruházban visszatérő vásárlók széles köre van, és a viszonteladói kedvezményrendszer bevezetése is kialakításra került.

Az Onlineprintshop.hu-nak nagyvásárlói bázisa is van, köztük budapesti múzeumokkal és önkormányzatokkal, nagyobb cégekkel, ahol nagyobb végösszegű rendelések is vanna, 300e, 500e, 1000e Ft

A webáruház mellett aktívan értékesítettünk 2024 márciusáig az emag és Pepita platformokon, de mára már ezeket is leállítottuk.

A bevételek nagy része organikusan növekedett, a Google kép alapú keresőjében több termék, a szöveges keresőjében pedig nagyon sok termék 2-5 találat között található. Ezek a SEO paraméterek hozzák a rendelések jó részét, organikusan, fizetett hirdetés nélkül.

Nyilván fizetett hirdetésekkel szárnyra kap a webáruház.

Eladás oka: fókuszvesztés, mi alapvetően egy nagyformátumú nyomda vagyunk és elkezdtük szélesíteni a szolgáltatásainkat, új gépekkel, webshoppal, de annyira szétszóródtunk, hogy bővülnünk kellene, de nem tudunk, a jelenlegi kapacitással pedig mind a nyomda hatékonysága, mind a rendelések feldolgozásának ideje leromlott, vagy, hogy 4 nap mire odajutunk, hogy a rendeléseket feldolgozzuk a webshopban és nem haladnak a nyomdai megrendeléseink. Tehát az egyik a másik kárára megy jelenleg.Nehéz döntés volt ezt meghozni, mert óriási potenciált látunk benne, organikusan is növekszik, folyamatosan esnek befele a rendelések, ha visszakapcsolnánk a hirdetést, már napi 4000 Ft-al, 6-8 rendelést tudtunk behozni.

Emellett igény szerint eladnánk lézegravírozónkat is, amivel a termékek jelentős része megszemélyesíthető. A lézergravírozó nem képezi az ajánlat részét. Annak eladási ára 185 000 Ft.

A feltüntetett árak nettó árak, mivel magánszemélyként értékesítem. Igény esetén vissza tudom vinni cégbe, ez esetben +áfa fizetendő.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146966415

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn