NAD C320 Audiofil erősítő

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
erősítő

Márka:
Egyéb

Leírás

NAD C320 Audiofil erősítő, olcsón eladó. Ára: 69.999. Ft. A most futó verzió, a C328 már 260.000- Ft. körül van újonnan. A NAD távvezérlő picit viseletes, de működik! Pluszban 3.000- Ft.-ért tudok hozzá adni egy több funkciós távot is.
A C 320 az eredeti NAD 3020 Series 20 ( az egykori HFM. " Menő Manó " etalonja is ) megalkotójának egy újratervezett változata. Az Audio géniusz és tervezőmérnök Bjorn Erik Edvardsen egy remek kis erősítőt alkotott a 70-es években, melyet újragondoltak a kor szellemében és a teljesítmény elvárásaiban. A 3020 felforgatta anno az Audio piacot, ugyanúgy mint a C320 megjelenése is. Egyszerűen ha a hang tisztasága, a hangszerhűség, a szólamtisztaság, a ritmika és a dinamika varázslatos együttállása a tét, máig sincs verseny ebben az árkategóriában, a NAD tarol! Ha ugyanezt akarod magasabb minőségben megkapni, minimum egy Spendor, Celestion, Tannoy, Dynaudio vagy Sonus Faber, de lehet német ELAC vagy Canton is, és még sorolhatnám, a kis C-320 BEE remekül megállja a helyét. Műfajfüggetlen, bármilyen zenéből a lényeget, a zenei összhatást ragadja meg és tárja eléd. Érdemes leülni meghallgatni. Vannak jobb erősítők, de lényegesen drágábban, használtan is 2-3 x áron. Érdemes meghallgatni egyet!
aim érában kell gondolkodni. Minden hangfalat jól kezel, és átviszi azt a nagyfokú zeneiséget, melyet a remek zeneértő tervező újragondolt!
A fenn hirdetett erősítő eredet állapotú, semmi tuning vagy javítás! Csere köszönöm, most nem érdekel. Alkalmi ár egy kiváló készülékért.
Nem szívesen küldeném, a személyes átvételt preferálom! Fix ÁR!

Esetleges utánvételes küldés foglaló elutalása után lehetséges! Ez kizárólag MPL futárral házhoz vagy postán maradóra!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147517159

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn