Macbook Air 13 M1 256GB | 8GB

350 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 17., 12:41
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Tárolókapacitás:
256-499 GB

CPU típus:
Egyéb

Felbontás:
egyéb

Operációs rendszer:
Mac OS

Méret:
13-13.9''

Típus:
macbook

Márka:
Apple

Leírás

Eladó eredeti Macbook Air!

Főbb paraméterei:
        Processzor: Apple M1, 5nm-es gyártási technológián készült, ARM alapon. 4  darab energiatakarékos maggal rendelkezik a hosszabb akkumulátorról való működés érdekében, illetve 4 erős nagyteljesítményű mag biztosítja a működést a gyors és hatékony munkához (így összesen 8 magról beszélhetünk). M1es CPU továbbá magába foglalja a gépi tanulást segítő Neural Engine-t a megfelelő optimalizálás érdekében, 7 magos GPU-t a külső kijelzők meghajtásához és a nagy teljesítményt igénylő feladatok akadásmentes ellátásához, 8GB Ramot a sok egyidejű ablak nyitvatartásához, a szupergyors Ssdt, hogy soha ne keljen várni és többi fontos alkatrészt, így a gyorsaság szembetűnő és garantált.
        Memória mérete 8GB, 4266 MHz-en, mely miatt gyorsan tud a rendszer betölteni és a fájlelérés is hatékony. Az Lpddr4X technológiának köszönhetően modern trendeknek teljesen megfelel még évek múlva is.
        Apple minőségű, eredeti Retina kijelző, mely a tűéles képet IPS panelen biztosítja 2560x1600as felbontással 13 colon.
        Szupergyors 256 GB-os SSD, ami az M1es architektúrában kap helyet, így nem csak gyors, de hatékonyabban működik együtt a többi alapvető és kiegészítő alkatrésszel mint a korábbi Inteles modellek.
        Billentyűzete egy frissített, magyar kiosztású Magic Keyboard, ollós mechanizmussal és háttérvilágítással, így a gépelés sötétben is ugyanolyan kényelmes, hatékony és gyors mint nap közben.
        Hatalmas Force Touch Trackpad segíti a gyors, egyszerű mégis nagy teljesítményű működést. Hiszem képes felismerni gesztusokat és több ujjas érintést.
        Használata mindig és mindenhol kényelmes a mérete, akkumulátor üzemideje és halk, ventillátorok nélküli tervezés miatt.
        Csatlakozók esetében a gyártó elhelyezett 2 db USB 4 typec-t mely kényelmes és univerzális szabvány. Ezek a portok Thunderbolt 3 technológia miatt akár 40 Gb/s átviteli sebességet biztosítanak, illetve egy 3,5 mm-es combo jack is segíti a mindennapokat.
        Vezeték nélküli specifikációi is kiemelkedőek. Airplay, Airdrop és minden más kényelmi Apple funkció elérhető a Bluetooth 5.0 és Wi-Fi6 802.11 ax-nek köszönhetően. Így a vezeték nélküli böngészés nem akadhat meg.
        Biztonságról saját, külön dedikált chip gondoskodik. Külön tárhelytitkosító motorral, mely a régen jól megismert és megbízható Touchid-val is tökéletesen együttműködik.
        Online meetingekre/oktatásra/stb. tökéletes a HD felbontású kamera és a három mikrofonos zajszűrő rendszer, mely miatt nem hallatszik be semmi a háttérből.
        Egyéb fontos információk: Asztroszürke színű, minden gyári tartozékával (matrica, Typec - Typec kábel, 20W töltőfej, papírok, csomagolás, doboz, stb.) jár hozzá. Külső alumínium ház 100%ban újrahasznosított anyagokból készült. Anno amikor vásároltam saját magamnak választottam, így a lehető legjobban vigyáztam rá. Viszont sajnos munkahely váltás miatt már 1-2 éve csak a polcon van, ezért is eladó. Illetve előző munkahelyen is max 2-3 hónapot volt használva.
Keress bátran és bizalommal!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147134753

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn