Lenovo HT38 Bluetooth Fülhallgató (Fehér)

5 200

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Fülhallgató

Márka:
Egyéb

Leírás



HT38

Élvezd a kiváló hangminőséget zenehallgatás és telefonbeszélgetés közben.
A Lenovo HT38 TWS vezeték nélküli fejhallgató 13 mm-es membránokkal és HD-mikrofonokkal rendelkezik, a Bluetooth 5.0 csatlakoztathatóságnak köszönhetően pedig megbízható átvitelt biztosít. Emellett rendkívül könnyűek és kényelmesek, az akkumulátor élettartama pedig egyetlen feltöltéssel akár 5 óra is lehet.

Lenyűgöző hangzás
A 13 mm-es tekercsekkel és kettős membránnal a HT38 fülhallgató teljesen új szintre emeli a zenei élményt. A kristálytiszta hangzás, a részletgazdagság és a kiváló hangszínegyensúly mind felejthetetlen zenei élményt nyújt.

Megbízható átvitel rendkívül alacsony késleltetéssel
A modern Bluetooth 5.0 gyors, stabil és zökkenőmentes jelátvitelt biztosít, akár 10 méteres hatótávolsággal. Rendkívül alacsony késleltetést is garantál, így megszakítás nélkül nézhetsz filmeket vagy játszhatsz játékokat, és élvezheted a tökéletes kép- és hangszinkronizációt.

Hosszú üzemidő - gyors töltés
A teljesen feltöltött fülhallgató körülbelül 5 órán keresztül képes zenét lejátszani. Kényelmes, mégis gyors töltésüket a mellékelt tok teszi lehetővé, melyben egy 250mAh-s akkumulátor található. A HT38 teljes feltöltéséhez mindössze kb. 1, 5 órára van szüksége! A tok olyan könnyű és kompakt, hogy mindig magaddal viheted.

Kényelmesen hozzáférhetsz a legfontosabb fülhallgató funkciókhoz anélkül, hogy a telefonodért kellene nyúlnod. A HT38 beépített érintőpaddal rendelkezik, amellyel könnyedén vezérelheted a lejátszást, felveheted a telefont, leteheted vagy elutasíthatod a hívást. Aktiválhatod a hangalapú asszisztenst is.

Ergonomikus kialakítás
Hallgass zenét órákon át anélkül, hogy kényelmetlenségtől kellene tartanod.
A fülhallgató gondosan átgondolt ergonomikus kialakítással rendelkezik, amely szorosan illeszkedik a füledbe és nem fognak bosszantani azzal, hogy kiesnek belőle. Emellett hihetetlenül könnyűek - nem is fogod érezni, hogy viseled őket.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146928644

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn