Legyen anyu a legmenőbb -Titkok és exek éjszakája -Randi vagy nem

4 990

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Szórakoztató irodalom

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

-Thomas Brezina: Legyen anyu a legmenőbb -Fiúk kizárva! 5.
Egmont-Hungary 2003 -olvasatlan

Biztosan Ti is úgy gondoljátok, mindent, de mindent meg kell tenni, hogy például egy osztálykiránduláson véletlenül se legyen ciki, ha az egyik kísérő a mamátok. Vagyis ki kell csinosítani egy kicsit, és finoman ránevelni, hogy igazán hordhatna menőbb cuccokat is az ódivatú kosztümjei helyett. Tinka és Lizi megint összefognak, és legnagyobb bámulatukra még a fiúk segítségét is megkapják tervük megvalósításához. Ám mire összejön a dolog, meg kell küzdeniük egy gonosz boszorkánnyal, meg kell találniuk a varázsképeket és a Folfónia kulcsot, valamint el kell viselniük azt a megrázkódtatást is, hogy megjelenik a mesebeli herceg"

-Thomas Brezina: Hé, apu, kevés a zsebpénz! - Fiúk kizárva! 10. Egmont-Hungary 2004 -olvasatlan

Tinkával és Lizivel ez a nyár is varázslatos lesz és nagyon vidám! Már megint a feje tetején áll a világ a Kristály utca 77-ben. Már megint a szomszéd Lukevszky házaspár próbál borsot törni a lányok orra alá fondorlatos módon. Hogy mit ki nem találnak De boszi barátnőink ezúttal is kivágják magukat a bajból!

-Lauren Barnholdt: Titkok és exek éjszakája
Móra 20013 -olvasatlan

Eliza teljesen kikészül, amikor eltűnik legértékesebb holmija: a lila notesza, amiben listát vezet mindarról, amit szeretne, de nincs mersze megtenni. Amikor megtudja, hogy a füzetet az expasija nyúlta le, akkor aztán totál bepánikol. És joggal. Mert Cooper és barátai egy titkos fiúszövetség tagjai megzsarolják: ha nem állja ki egyetlen éjszaka alatt a noteszben szereplő összes próbát, felteszik a füzetet a netre....

-Kirsten Larsen: Randi vagy nem randi? - Lizzie Mcguire kalandjai 2.
Egmont-Hungary 2004 -olvasatlan

Valaki szerelmes Lizzie Mcguire-ba Larry Tudgeman, Észak-Amerika legbénább sráca! Amikor a fiú randira hívja, Lizzie automatikusan nemet mond neki, és nem érzi magát kellemetlenül. Egyáltalán nem. Pedig Larry nagyon helyes. És okos. És majd megőrül érte. Oké, talán mégis kellemetlenül érzi magát. Ó, az az ostoba lelkiismeret! De mihez kezdjen Lizzie?

-Pamela Chester: A szerelem útvesztői
Szukits 1993 -olvasatlan

Ifjú leánykoromban mindig irigyeltem a srácokat, akik mással sem foglalkoztak, csak olyan könyveket olvastak, amelyekben ők maguk voltak a főhősök, s saját elképzeléseik szerint alakították a történetet. Kíváncsiságból én is belelapoztam az egyikbe, de engem valahogy nem tudott megragadni a szörnyek fantasztikus világa, valami komolyabbra, valami romantikusabbra vágytam. Ám ilyen könyvet hiába kerestem. Ekkor elhatároztam, majd én írok egyet. Manapság rendkívül sok szerelmes-romantikus történet kerül a könyvesboltok polcaira. De én teljesen mást, valami újat szerettem volna adni neked, ...

-az 5 könyv együtt -4990 Ft

Személyes átvétel, posta, foxpost, packeta ...

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145395203

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn