Kereskedelmi lágyfagylalt gép

730 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 8., 07:41
Üzleti

Leírás

Új szerű, 10-20 l/óra fagylalthozam: Kereskedelmi lágy tálalású fagylaltgépünk hatékonyan készít puha és bolyhos fagylaltot. A 4,5 literes (1,2 gal) keverőgarat és az 1,6 literes (0,4 gal) fagyasztóhenger (mindkettő 304-es rozsdamentes acélból készült) akár 200 adagot is képes biztosítani egy óra alatt, így könnyedén lépést tarthat a napi háztartási vagy kereskedelmi tevékenységgel.

Intelligens érintőképernyős vezérlés: Puha tálalású fagylaltkészítőnk extra nagy érintőképernyővel rendelkezik. A képernyőn látható a garat és a henger aktuális hőmérséklete, így szükség esetén azonnali beállításokat végezhet. A mennyiség, a keménységi szint és a feszültség szintén közvetlenül megjelenik. A hiányjelző funkció emlékezteti Önt, hogy további összetevőket kell a keverőgaratba tölteni. Ráadásul az öntisztítás egyetlen kattintással aktiválható.

Átfogó teljesítmény: Az 1000 W teljesítmény (összesen) folyamatos és tartós teljesítményt biztosít lágy fagylaltgépünk számára. A 430 W-os kompresszor hatékonyan készíti a fagylaltot, a csigahajtómű pedig alacsonyabb zajszintet, stabil teljesítményt és hosszabb élettartamot biztosít. Az előhűtési funkció fel van szerelve, a garat és a henger egy megvastagított integrált szigetelőrétegbe van burkolva, így az összetevők hosszabb ideig frissek maradnak. A puffadó tubus vonzóbbá és finomabbá varázsolja fagylaltjait, emellett nyersanyagokat is megtakaríthat.

Megfontolt termékadatok: Puha kiszolgáló gépünk a felhasználóbarát kialakításokat egyesíti a felhasználói élmény javítása érdekében. A porálló fedél hatékonyan tisztán és higiénikusan tartja keverékeit. A rozsdamentes fogantyú ergonomikus kialakítású, és könnyűvé teszi a fagylalt kipréselését. A hátoldalon található kiterjedt hűtőnyílások elősegítik a gyors hőelvezetést és megakadályozzák a túlmelegedés okozta károkat. A csepptálca levehető a rendszeres tisztításhoz, a 4 gumitalp pedig növeli a gép stabilitását.

Jól megtervezett széleskörű felhasználásra: A (550x210x680 mm) kompakt méretű fagylaltkészítőnk tökéletesen illeszkedik a munkalapra. A rozsdamentes acél szerkezet és a stílusos színek fokozott tartósságot biztosítanak Ez az egység széles körben alkalmazható snack bárokban, kávézókban, pékségekben, gyorsétteremláncokban, éttermekben, büfékben. Házhozszállítás és üzembe helyezés is vállalunk.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146910046

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn