Kaui Hart Hemmings: Utódok + Mahmudi- Hoffer: Lányom nélkül soha

2 600

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt

Típus:
Regény

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

-Utódok
IPC 2012 -olvasatlan

Matt King élete olyan, akár egy mese. Őseitől hatalmas földbirtokot örökölt Hawaii szigetén, a földi édenkertben. Gyönyörű modell a felesége, van két csodálatos lánya, és ügyvédként olyan munkát végez, amely megfelelő intellektuális kihívást jelent a számára.
Ám hirtelen minden meginog körülötte, amikor felesége motorcsónak-balesetet szenved, és az orvosok közlik, hogy többé nem fog magához térni a kómából, és jó esetben néhány hét van hátra az életéből. Matt elhatározza, hogy személyesen közli a rossz hírt a család tagjaival. Először a nagyobbik lányát, Alexet keresi fel, aki egy bentlakásos iskolában tanul.
Tőle tudja meg, hogy a felesége már régóta szeretőt tart. Először persze a harag keríti hatalmába, de azután úgy érzi, tartozik annyival Joanie-nak, hogy megkeresi az ismeretlen férfit, és lehetővé teszi a számára, hogy elbúcsúzzon az asszonytól.
Történet egy férfiról, aki még az után is szereti a nőt, hogy az eltaszította magától. Történet egy apáról, aki megpróbál visszatalálni a gyermekeihez. Történet egy utódról, aki legalább egyszer az életben méltó kíván lenni elődeihez.

+ajándék - Betty Mahmudi -William Hoffer: Lányom nélkül soha
Sorger Kolon Ltd. 1987 -használt, olvasatlan

Betty Mahmudi és férje, az Amerikában dolgozó, iráni származású orvos, Dr. Szejjed Bozorg Mahmudi 1984-ben Iránba utazott, hogy meglátogassák Mudi családját. Velük volt négyéves kislányuk, Mahtab is. Bettyt megdöbbentették az ottani életkörülmények, és az, hogy ebben az országban a nőket akarattalan tárgyakként kezelik, a nyugati embereket pedig gyűlölik. Betty hamarosan vágyott vissza Amerikába. De Mudi és rokonsága másként döntött. Anya és lánya egy idegen világ foglyai lettek, túszai az egyre zsarnokibb és erőszakosabb férfinak. Végül Betty találkozott egy idegennel, aki megszervezte kockázatos menekülésüket Iránból, egy olyan úton, amelyet kevés nő és gyerek csinált valaha is végig.

Személyes átvétel, posta, foxpost, packeta ...

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146872120

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn