Kanizsatrend - Dream novalife - Ágyazható kanapé

365 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
Újszerű

Szín:
Egyéb

Típus:
kinyitható kanapé

Leírás

Kanizsatrend Dream ágyazható kanapé, ekrü (écru) színű novalife szövettel, dió lábbal, új matraccal, 2 db azonos anyagú eltávolítható fejtámlával dohányfüst és állatszőr menetes lakásból, igényes tulajdonostól költözés miatt eladó.

A kanapé teljes értékű akár mindennapos használatra is alkalmas comfort ágyfunkcióval és vázszerkezettel rendelkezik, nem csak vendégágyként használható. A novalife szövetanyagnak köszönhetően a kanapén használati nyomok szennyeződések nem fedezhetők fel.

A novalife a Steinhoff Germany GmbH által bejegyzett és levédett márka, melyet Magyarországon kizárólag a Kanizsa Trend Kft. importál és forgalmaz.

A novalife egy újonnan kifejlesztett high-tech szövetanyag amely éveken át tartó intenzív kutatás eredménye. Az első szövet, amely szerkezetéből fakadóan a bőrhöz hasonlít, tapintása puha, kiváló minőségű anyagérzetet ad és nagy ellenálló képességének köszönhetően extra strapabíró képességgel rendelkezik. A kellemes, vadbőrre emlékeztető tapintás a szövet felületének kopással- és szennyeződésekkel szembeni ellenálló képessége, valamint a kiváló használati tulajdonságok kombinációja azt eredményezi, hogy az esetleges foltok tiszta víz és egy puha kendő segítségével egyszerűen eltávolíthatók, ezzel együtt a szövetet ért szinte valamennyi, naponta előforduló kellemetlenségtől is egyszerűen megszabadulhatunk.

Méretek : 140 x 200 cm

A méretekre és a súlyra való tekintettel a személyes megtekintés és átvétel preferált, a szállítási költséget a vételár nem tartalmazza.

Megtekinthető és kipróbálható előre egyeztetett időpontban Debrecenben.

Köszönöm hogy elolvastad a hirdetésem.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146368205

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn