John Connolly: Szeretők - John Gilstrap: Könyörtelenül

2 200

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Krimi

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

-Szeretők - Charlie Parker 8.
Kossuth 2016 -olvasatlan

Valami ősi, sötét erő támadt fel, és vadászik áldozataira. A halál oka, hol balesetnek, hol öngyilkosságnak tűnik, de akit célba vett a gonosz, az pontosan tudja, hogy közeleg a vég. Ideig-óráig el lehet bújni, lehet menekülni, de előbb vagy utóbb utolér
Charlie Parker, az Arctalan gyilkosok és az A Fehér út főhőse visszatér gyermekkorának közegébe. Ki akarja deríteni, miért ölt meg két kamaszt az apja, és miért lett utána öngyilkos. Ráadásul szembe kell azzal is néznie, hogy nem vér szerinti gyermeke szüleinek. Hogy megoldja a rejtélyt, sorra járja apja régi rendőrtársait, és ahogy halad előre fokról-fokra helyükre kerülne a puzzle darabkái.

-Könyörtelenül - Jonathan Grave 1.
General Press 2013 -olvasatlan

Jonathan Grave nem hiába töltött tizenhét évet az amerikai hadsereg különleges egységénél: mindent megtanult, amire túszmentőként később szüksége lehet. Megannyi sikeres mentőakcióval a háta mögött most mégis kis híján beletörik a bicskája az új megbízatásba. Jól menő magáncége rátermett személyzetét és minden létező technikát be kell vetnie, hogy kiderítse, mibe is keveredett valójában, amikor egy elrabolt egyetemista fiú kiszabadítására vállalkozott. Ahogy kezdi felderíteni a történetet, a szálak titkos vegyi fegyverekhez, világuralomra törő félkatonai szektához, emberrablókhoz vezetnek. Ám egyvalamire mindezekkel együtt sem számíthatott. Az egymással szövetkező, illetve vetélkedő erők tőle is személyes áldozatot követelnek: legdrágább kincse, szeretett egykori felesége életét. Jonathan összeomlik, és könyörtelen bosszúhadjáratot indít elpusztított feleségéért és az igazságért.

-2200 Ft / db

Személyes átvétel, posta, foxpost, packeta ...

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146885663

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn