Incze Zsuzsa: Szakítópróba - Csellengők

2 600

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Napjaink, bulvár, politika

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Incze Zsuzsa: Szakítópróba - Megdöbbentő történetek eltűnt gyerekekről, felnőttekről
Alexandra 2004 -olvasatlan

Ebben a könyvben tizenkét történetet talál az olvasó. Tizenkét egészen különböző élethelyzetből eltűnt, furcsa módon megkerült, vagy továbbra is nagy erőkkel keresett gyermek és felnőtt sorsából ismerhet meg jóval többet annál, amennyit az esetek televíziós feldolgozása során elbírt a képernyő. Felépül-e balesetéből az a fiatal képzőművészlány, aki napokig kómában küzd az életéért, miközben a családja és a barátai eltűntként keresik? Hol lehet az édesanyjától több éve elrabolt két kisgyermek, s az őket külföldre hurcolt pár? Ki, és merre rejtegeti a tizenkét évesen eltűnt R. K. kiskorút, akivel pornófilmet készített az édesanyja?

Incze Zsuzsa: Csellengők -Eltűntek nyomában
Alexandra 2003 -olvasatlan

Vajon miért lesz valaki csellengő? Míg nem olvastam Incze Zsuzsa könyvét, valahogy úgy gondoltam, nincs olyan helyzet, esemény ami miatt gyerekfejjel úgy érezhetjük, jobb ha elhagyjuk családunkat, otthonunkat. A könyv azonban rádöbbentett, hogy ez nem csak rajtunk múlik. Lehetnek olyan körülmények, amikor igenis ez tűnik a legjobb megoldásnak. Mindent magunk mögött hagyunk, elmegyünk, mindegy hova, merre, csak messze a szülői háztól.
Szerencsére engem gyermekkoromban megkímélt a sors alkoholista szülőktől, erőszakos felnőttektől, a gyerekeket üzletszerűen kihasználóktól, így most megdöbbentő és szomorú volt olvasnom, hogy hányan vannak kiszolgáltatva meg nem engedhető helyzeteknek. Két lehetőség van: vagy beletörődnek sorsukba, vagy az ismeretlent, a szökést választják. Ez a könyv megmutatta, hogy a háttérben milyen komoly okok húzódhatnak meg. Minden fejezet tanulságos, és szerencsére sok esetben jó véget ér, de sajnos van olyan is, ahol már visszafordíthatatlan a történet. Ezekből a történetekből le kell vonnunk a tanulságot, hogy oda kell figyelnünk egymásra, szeretnünk kell szüleinket, társunkat, gyermekeinket, hogy soha ne kelljen úgy érezniük, az életük jobb lesz nélkülünk, mint velünk.

-a könyvek olvasatlanok, újak -2600 Ft/db

Személyes átvétel, posta, foxpost, packeta ...

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146903925

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn