Hercules Touring Dobfékes, férfi, 5 sebességes, agyváltós túrakerékpár

39 999

Ft

Feladás dátuma:

máj 2., 07:51

Tulajdonságok

Váztípus:
Férfi

Állapot:
használt

Szín:
egyéb

Méret:
26''

Típus:
City/Városi
Márka:
Egyéb

Leírás

Hercules Touring Dobfékes, férfi, 5 sebességes, agyváltós túrakerékpár olcsón eladó. Ez egy kiváló ( az egyik legjobb ) Német márka, minden alkatrésze minőségi darab!

A bringa 165- 185 cm. magasság között ideális. Ez egy rendkívül jól guruló, nagyon könnyen tekerhető és még könnyebben kezelhető, abszolút kényelmes szuper bringa.
A bringa eredeti, gyári állapotú, egy jó minőségű Német kerékpár! A legmegbízhatóbb Sachs 5 sebességes agyváltóval van szerelve, és elől is dobfékkel rendelkezik. A fékek rendkívül jól fognak, és sokkal jobban adagolhatóak, szabályozhatóak, mint a ma oly divatos V fékek. 26 x 1,75 kerékméret, sárvédők, csomagtartó, letámasztó, kötelező KRESZ tartozékok ( lámpák, prizmák, csengő ). Ez még kézzel készített CR-MO muffolt váz, SKF ipari csapágyas középagy, Inox küllők, könnyű alu kormány. Ideális akár napi használatra, de mivel nagyon nagyon jól gurul, ezért akár könnyebb túrákra is. Az 5 sebességes agyváltó rendkívül könnyen és biztonságosan kezelhető. Nincs leeső lánc, beakadó váltó. És bármilyen helyzetben, akár állásnál, akár menet közben is kapcsolható!

Az ülés is jó állapotú, csak a fotókon van rajta egy védőhuzat!

A személyes átvételt preferálom! Csere-bere, alku nem érdekel! Küldés csak előreutalás után lehetséges MPL értékcsomagként, de ez plusz 8.999- Ft.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147485831

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn