Hecht Elektromos dekopírfűrész dekopír fűrész szúrófűrész 650W

18 990

Ft

Feladás dátuma:

ápr 29., 14:26

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
elektromos szerszám

Leírás

Rendelés webshopunkon ( www. titanker . hu ) vagy üzenetben. Ügyfélszolgálat: H-P 9-16 óra. Személyes átvét: Nyíracsád, Kassai u. 9. Titán festék-és háztartási bolt.

Termék leírása:

Előnyök: kompakt dugattyús fűrész ergonomikus nyéllel és kivehető adapterrel lapos kialakítás a jobb láthatóság érdekében vágás közben erős 650 W-os motor a fűrészlap gyors befogása kulcs nélkül gyakorlatilag elérhető fokozatmentes teljesítményállítás háromfokozatú beállítás reteszelő gomb a kapcsoló működésben történő rögzítéséhez, ha szűk helyeken vagy nehéz helyzetekben dolgozik fa/fém vágásmélysége 65/8mm szellőzőnyílások a megfelelő hőelvezetés érdekében vágási szög beállítás -45° és 45° között fűrészlap és oldalütköző vonalvezető a csomagban A Hecht 1568 egy csúcskategóriás elektromos fűrész 650 W bemeneti teljesítménnyel. A fűrész fordulatszáma a fogantyú felső oldalán található vezérlőelem segítségével folyamatosan állítható. A kés gyorsszorító fejbe van szorítva, így a csere egyetlen ujjmozdulattal történik. A fűrész oldalán lévő karral ezután beállítható a kés előlengése. A fűrész alsó oldalán egy csúszó gomb található, amellyel a levegő mozgási iránya váltható a fűrészpor kifújásához vagy elszívásához. Az ergonomikusan kialakított, csúszásmentes felületű nyél a fűrész kényelmes és precíz vezetését is biztosítja. A fűrész tápellátását egy normál 230V/50Hz-es elektromos hálózat biztosítja. Fordulatszám terhelés nélkül 800-3000 ford/perc. Vágási mélység 65 mm (fa), 8 mm (vas). A csomag tartalmaz egy fűrészlapot, egy adaptert és egy vonalvezetőt . Paraméterek motor elektromos 230V/50Hz teljesítmény 650 W fordulatszám terhelés nélkül 800-3000 ford./perc vágási mélység fa/fém 65/8 mm

Garancia:
(országos szervizhálózat)
-2 év (magánszemélyeknek)
-fél év (nem magánszemélyeknek)

Szállítási költség:

A feltüntetett ár bruttó, tartalmazza az ÁFA-t. Termékeink és azok jelenlegi elérhetősége webshopunkon. Személyes átvét előtt kérjük egyeztessen, mert elfogyhat az adott termék.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147427986

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn