Gyógyászati, dinamikus ülőpárna

3 300

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt
Típus:
Gyógyászati segédeszközök

Leírás

... használható otthon, vagy akár az irodában is a testtartási hibák kiküszöbölésére. Az ülőpárna használata javítja az egyensúlyt, a stabilitást és a koordinációt. Használata aktiválja és erősíti a gerinc testtartásért felelős izmait, így csökkentve az elhúzódó ülés okozta hátpanaszokat. Lábmasszázshoz is ideális eszköz, serkenti a vérkeringést, csökkenti a stresszt és a tompultság érzését. Egyensúlyozó korongként használva koordinációs és egyensúlyjavító gyakorlatokat is végezhetünk, melyeknek nagyon fontos szerepük van fitness vagy akár aerobic edzés közben. Az ilyen gyakorlatok erősítik a test stabilizáló izomcsoportjait, belsőizmokat, melyeket más módszerekkel nehéz hatékonyan erősíteni. Ezek a gyakorlatok csökkentik az izomfeszültséget, a stresszt és a fáradékonyságot. Az egyensúlyjavító tornagyakorlatok hatásosan csökkentik a hátfájdalmat és az ízületfájdalmat, valamint feszesebbé formálják alakját, hatékonyabbá teszik az edzést.
Használat:
Statikus szenzomotoros gyakorlatok: az egyensúlyozó korong kiváló eszköz a stabil felületen végzett koordinációs és egyensúly gyakorlatokhoz és a nyitott kinematikus lánc gyakorlatokhoz pl. az egyensúly megtartása egy lábbal az egyensúlyozó Korongon állva, testsúlyunkat egyik lábunkról a másikra helyezve. Az izomrendszert ért sérülések után javítja a betegek zikai koordinációját. Idősebb korosztálynál növeli a stabilitás érzést, csökkenti az elesés veszélyét.

A gerinc körüli mélyizmok aktiválása: A dinamikus ülésnek nevezett ülési pozíció során a dinamikus ülőpárna a megfelelő háttartásra késztet. A stabil felületen való üléssel összehasonlítva a dinamikus ülőpárna használata során a csigolyákat tartó Izmok funkcionálisan működnek, ami csökkenti a gerinc túlterhelésének a veszélyét.

Masszázs és láb relaxáció: A dinamikus ülőpárna egyenetlen felszíne stimulálja a talpon található receptorokat és javítja a vérkeringést. Ennek eredményeképpen a lába további izomfeszülést elkerülve tud ellazulni.

Felfújt állapotban 220 kg a teherbírása
Anyaga: PVC
Átmérő mérete: 33 cm

Személyes átvétel, posta, foxpost, packeta ...

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145593613

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn