Geronimo Stilton: Az eltűnt kincs rejtélye,A metró fantomja,A névtelen

2 200

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Szórakoztató irodalom

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Mulatságos történetek
-Az eltűnt kincs rejtélye
Alexandra 2013 -olvasatlan

Egyik nap levendula illatú levelet hozott a posta, s nem sokkal később váratlanul beállított Geronimóhoz Lippa nénikéje. Mint kiderült, az egész családot összetrombitálta, így rövidesen megjelent Trappola, Tea és Benjamin is. Lippa néni elmesélte, hogy drága férje, Tekergér bácsi iratai között különös kéziratra bukkant. A papíros egy régi, Egérfark-szigetek környékén elsüllyedt vitorlásról szólt, amely kincset rejt. Képzelhetitek, a Stilton család belevaló tagjai nyomban kitalálták, hogy kincsvadászatra kell indulniuk...

-A metró fantomja
Alexandra 2013 -olvasatlan

A fantasztikus nyomozó legújabb kalandjából kiderül hogy miféle titkot rejt a föld alatti folyosórendszerben élő hatalmas macska, aki rettegésben tartja a város összes rágcsálóját.

-A névtelen múmia rejtélye
Alexandra 2013 -olvasatlan

A Rágcsáliai Múzeumban különös dolgok történnek... Az új Edhámon kiállításon fel-alá járkáló múmiáról érkező hírek elrettentik a látogatókat! Geronimo Stilton, a Rágcsáló Hírek főszerkesztője Theával, Benjaminnal és Trappolával karöltve nyomozásba kezd. Vajon a múzeumban garázdálkodó múmia csak egy rossz tréfa...? Vagy Geronimo egy sírból visszatérő egeret talál a múzeum kihalt termeiben?

-Az olimpia hőse
Alexandra 2013 -olvasatlan

...Mindenbebele Cincogo barátomnak köszönhetően ismét extraegeres kalandban lehetett részem bár nem vagyok egy sportos pocok, el kellett mennem az olimpiára! Miközben az eseményt közvetítettem élő adásban, feltűnt, hogy az összes versenyszámot ugyanaz a csapat nyeri. Furcsa, nagyon furcsa Ráadásul a csapat sportolói meglepően hasonlítottak egymásra!

-Visszatérés a fukar erődbe
Alexandra 2012 -olvasatlan

Ez is pontosan olyan napnak ígérkezett, mint az összes többi. A Rágcsáló Hírekben épp értekezletet tartottunk, amikor megcsörrent a telefon Aladár bácsi volt az, aki meghívott egy családi ceremóniára a Fukar erődbe. De nemcsak engem, hanem minden rokont. Várjunk csak minden rokont? Családi ceremóniára? Megtudjátok, ha elolvassátok ezt az extraegeres, romantikus történetet!

-Extraegeres vakáció a Pompás Pocok Panzióban
Alexandra 2013 -olvasatlan

Ezer mozzarella, mennyi kalamajka történik velem nyaralás előtt! Ki kell mentenem Lippa nénikémet az égő házból, a víz elönti a Rágcsáló Hírek raktárát, Morzsahegyi, a chipskirály megfenyeget, hogy kitépi a bajuszomat és még a hasamat is elcsapom egy adag tengeri herkentyűvel. Igazán megérdemlek hát egy pihentető vakációt

-2200 Ft/db

Személyes átvétel, posta, foxpost, packeta ...

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146913185

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn