G. P. Taylor: Árnyak prófétája + Lois Mcmaster Bujold: Chalion átka

2 990

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Szórakoztató irodalom

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

-G. P. Taylor: Árnyak prófétája
Alexandra 2004 -olvasatlan

Az Árnyak prófétája olyan világ kapuit nyitja meg, amelyben lépten-nyomon boszorkányságba, babonákba és mágiába botlik az olvasó, ahol semmit nem lehet biztosra venni, és ahol az embernek végső áldozatként talán az életéről kell lemondania. Obadiah Demurral varázsló az egész Világegyetem legnagyobb erejét kívánja megszerezni, és nincs az a hatalom, amely megállítaná ebben. Talán egyedül Raphah, Kate és Thomas valamint a titokzatos férfi, Jacob Crane hiúsíthatja meg, hogy elérje célját. Az izgalmasan szőtt hősies történet, amelynek minden fordulatában kultúrtörténeti, néprajzi érdekességekre, csalókra és varázslókra bukkanhatunk, minden korosztály számára lebilincselő olvasmány. A borzongás, a feszültség és a veszély szinte tapintható közelsége megragadja a figyelmet, és a végletekig feszíti a képzelőerőt. A fantázia baljós tartományainak határát feszegető, lebilincselően megírt regény arra keresi a választ, hogy felülkerekedhet-e az ember a gonosz erőkön....

-Lois Mcmaster Bujold: Chalion átka
Alexandra 2012 -olvasatlan

Egy testben és lélekben egyaránt megtört ember, Cazaril visszatér abba a nemesi házba, ahol valaha apródként szolgált. Tanító-titkárnak nevezik ki a szépséges, erős akaratú hercegnő mellé, aki a léha hercegi örökös nővére. Cazaril megrémül a megbízatástól, mely arra a helyre juttatja el, amitől a legjobban retteg: a cardegossi királyi udvarba, ahol legvérmesebb ellenségei, akik valaha rabszolgasorba juttatták, most magas pozíciókat foglalnak el.
Ám nemcsak az ellenfelek áruló intrikái fenyegetik Cazarilt és Iselle hercegnőt, hanem egy baljós átok is, amely gyilkos pallosként lebeg az egész kárhozott Chalion-ház fölött. Cazaril csak a legsötétebb, legtilalmasabb mágia alkalmazásával remélheti megóvni hercegi pártfogoltját mely által váratlanul sosem látott csodák eszközévé, és egyben démoni erők porhüvelyévé válik.

-együtt -2990 Ft

Személyes átvétel, posta, foxpost, packeta ...

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145399751

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn