Eladva!!! Prémium medencefedés eladó újszerű állapotban (3,54 x 8,5m)

1 790 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti

Tulajdonságok

Forma:
Ovális

Állapot:
Újszerű

Márka:
Egyéb
Típus:
Egyéb

Leírás

Osztrák prémium medencefedés gyártó (AURA) vállalat méltán népszerű és közkedvelt sikermodelle (S3) eladó újszerű állapotban!!!
A medencefedés garanciás időszakában kerül továbbértékesítésre hibátlan mechanikai és esztétikai állapotban!
A hagyományos kosárgörbe keresztmetszetű és klasszikus modell alumínium szegmenseinek porfestése igazán különleges (metál halványszürke, RAL9006), hasznos fedése 354 x 851 centiméter. A medencéről való teljes eltolásakor szükséges helyigénye 228 x 393 centiméter.
A szegmensek váltakozó magassága 104 és 118/123 centi közzé esik, mind a homlok - és végfal 10-10 cm gumiköpennyel felszerelt az akadálymentes eltolás, mozgatás érdekében!
Korábbi tulajdonosa külön felár ellenében az alábbi extra felszereltséggel rendelte meg a jelenleg meghirdetett medencefedést a szerkezet porfestésén kívül: gyermekbiztonsági zárral ellátott eltolható belépőajtó; mind a homlok- és végfalát osztó rögzíthető 18cm (10cm-es gumiköpennyel) magas felhajtóval; erősített üvegezés/héjalás - 4mm-es víztiszta, tömör plexi -, extrán felüli sínhosszabbítás (2x szorzó!); továbbá egyoldali, automata működtetésű és további biztonsági zárral is szegmensenként külön-külön felszerelt önzáródó - "reteszelő" rendszer a szegmensek eltolásakor! A lehető legmagasabb elérhető és megvásárolható felszereltségi kiegészítőkkel kivitelezett modell!!!
A kétoldali gyermekbarát, lapos sínrendszere akár burkolatba is süllyeszthető; a sín szélessége 195mm, magassága 10mm, görgőtávolsága 55mm és a sínek hossza oldalanként összesen 13,04 méter!!!
A meghirdetett ára tartalmazza a minimális jellegű esztétikai hibás műanyag végzáró elemek cseréjét gyári minőségben!
A meghirdetett ára nagyon minimális értékben alkuképes; kérem, kérjen árajánlatot a fent említett paraméterek alapján a gyártótól vagy bármely partnerétől közvetlenül és valós, hiteles információként fogja tudomásul venni, hogy fél áron elérhető most az általam hirdetett modell!!!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146599826

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn