Delkim txi- plus 2+1 elektromos kapásjelző szett kompletten

130 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 24., 14:18
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Márka:
Egyéb

Eszközök:
Kapásjelző

Leírás

Eladó a képen látható keveset használt újszerű állapotban lévő komplett ahogy a képen látható Delkim 2+1 rádiós elektromos kapásjelző szett.

Fehér és lila színben snagears, d-lok System , night light szettel.

Delkim RX Plus Pro egy profi és csúcsminőségű kapásjelző vevőegység. A Delkim Txi Plus fejegység nélkülözhetetlen társa.

A Delkimet több neves angol bojlis horgász tesztelte és fejlesztette évekig, amíg a végső minőséghez eljutottak. Sok neves bojlis horgász is ezt választja, mert rendkívül megbízható, pontos, így nem kísérletezgetnek más kapásjelzők vásárlásával. Működtetéséhez 9V-os elem szükséges. A tapasztalatok alapján egy jó minőségű elemmel akár egy szezont is kényelmesen végig horgászhatunk elem csere nélkül. Delkim RX Plus Pro vevőegység tartozéka a kemény tok (Hard Case) is, amely tárolás közben megvédi a mechanikai sérüléstől vevőegységünket. Kapás esetén a 6 színű lednek köszönhetően egyszerre 6 Delkim Txi Plus elektromos kapásjelző fejegységet is ki tud szolgálni.

Az épp aktuális kapást 20 másodpercig jelzi, így pontosan megtudjuk melyik botunkon volt a kapás. A hangja megegyezik a fejegységen beállított hang tónussal. Hangja teljesen elkülönül minden, a mai piacon kapható kapásjelző hangjától és könnyen felismerhető. Az érzékenységét és letapogató szenzorait két állásban állíthatjuk a kívánt szintre. Mindemellett rezgő funkcióval is ellátták.

A vevőegység hangereje állítható és teljesen el is némítható. A beépitett antennának köszönhetően 300m távolságban is biztonsággal jelzi a kapást. Amennyiben a Delkim mellett dönt, nagyon hosszú évekre nem kell újabb kapásjelzőt vásárolnia

Foxpost, háztól házig szolgáltatás megoldható.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147316350

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn