Creative Sound Blasterx G6 PC/Konzol hangkártya

28 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingyenes házhozszállítás

Tulajdonságok

Állapot:
használt
Típus:
Kiegészítő

Leírás

Eladó a címben szereplő megkímélt állapotú Creative Sound Blasterx G6 Dac/Amp. Garancia már lejárt ,de keveset volt használatban.Háztól-házig szolgáltatással is vihető.

Leírás:
Fejleszd a játékodat! A Sound Blasterx G6 egy csodálatos fejlesztés a jól fogadott Sound Blasterx G5 utódjaként, amely azonnal javítja a hangját, így sokkal élvezetesebb élményt nyújt, mint amit az alaplap alapértelmezett hangkártyája vagy bármely más, a piacon található USB Gaming DAC-tól kap.

Az USB-hangkártya PS4, Xbox One, Nintendo Switch és PC kompatibilis, és egy virtuális 7.1 32 bites/384 kHz-es, 130dB-es USB digitális audió konvertert (DAC) kombinál a fantasztikus Xamp diszkrét fejhallgató-erősítővel a hihetetlenül részletes hangzás érdekében. Dolby Digital dekódolással, virtuális 7.1 surround hangzással, játékhang hangerő-kiegyenlítéssel, Scout móddal és Sound Blaster 30 éves lenyűgöző hangzásjavító technológiával rendelkezik.

Mindez egyesítve teszi a Sound Blasterx G6-ot hihetetlen hang-fejlesztéssé, biztosítva mind a játékosok, mind a zene és az audio rajongók számára a tökéletes hangzást.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146347227

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn